Де ти?

Де ти, моя дівчинко, де ти? кричав чоловік, схопившись за іржаву калитку. Його стара матір намагалася підвести його. Декілька хвилин тому поліція закінчила пошукові роботи. Шестирічна Аня зникла 5 днів тому. Вона гралася у яркові зі своїми братами, але вмить вона просто зникла, пішла до води до кирниці та не повернулася. Односельці прочесали майже кожен сантиметр села та навколо нього. Будь-які спроби знайти дівчинку були марними.

На третій день пошуків втомлені батьки застали бабу в повній розгубленості. Вона привела їх до стайні, де на підлозі лежала корова. Абсолютно недолуга, худа тварина, яка весь час вила, вона також намагалася вирвати ланцюжок та нічого не їла. Корова просто прийшла на їх подвір’я, можливо загубившись або втілкши від господарів. Пошуки її власника додали клопоту, окрім Анечки, родина мусила ще й шукати, чия корова зірвалася з ціпка. Ніхто з сусідів не впізнав свою тварину, навіть у сусідньому селі ніхто не шукав загубленої корови.

Тиждень потому спробувавли виписти її на лузі, вивів її на дорогу. Корова без перестанку мукала та пручалася, незграбно перебирала ногами, трохи кульгала. Батько підганяв її бучком, гнав її вперед, але на повороті вона перекинулася через коріння та впала на узбіччя, це розлютило його. Це просто неможливо витримати, він ще не бачив такої дурної корови. Тепер він не міг підвести її власнруч, тож покликав жінку та свекруху, і вони разом підняли. Тепер вона не вставала на задню ногу — очевидно, вона була зламана.

" Дурна, скотська тварюка, звідки вона взялася?" подумав він. Хто ж наслав йому таке покарання? Які чорти забрали в нього його маленьку донечку, чому він не шукає її, а турбується цією бісовою коровою?

Покликали сусідів. Корову прив’язали мотузками, вона мукала, ніби передчуваючи свою швидку загибель, намагалася вирватися, двоє чоловіків міцно тримали її. Батько взяв молоток вдаврив корову просто поміж очей, та  не зомліла, заволала ще дужче, бризнула кров. Її червоні очі дивилися прямо на нього повні страху та люті. Тоді він вдарив ще раз, корова впала. Він миттю перерізав їй горло, кров стікала у велике алюмінієве корито. Раптом запала тиша, чоловіки завмерли від жаху. Корова почала зменшуватися, впала прямо у мис, її тіло вкрите шерстю стало людським, копита перетворилися на маленькі тендітні пальчики. Батько закричав як шалений звір. З мису теплої коров’ячої крові, на нього дивилися мертві дитячі очі.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Чики Чикатила
Історія статусів

16/05/24 03:14: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/24 00:16: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/24 21:01: Вибув з конкурсу • Перший етап