Не боягуз

      Диван здавався занадто м’яким. Присівши, хотілося спати. Коли я останній раз нормально висипався? Не пам’ятаю. Ця робота повільно мене вбиває, остогидло. Платять мало, працювати треба багато. А шукати нову страшно та і дружина задовбе, й так не солодко живемо. Замість підтримки постійно ниє і скаржиться. Вже би й розвівся, але хто вийде заміж за мене. А я просто хотів трішки відпочити, трохи спокою, хотів щоб мене зрозуміли. Враження, що один у цілому світі, Оце так пробило на смуток.  

Згадав що опинився тут, через зустріч того тижня із старим університетським другом. Що жалівся на життя, і він поспівчувавши, запропонував зустрітися, обіцяючи незабутній релакс.

Прийшовши сюди очікував побачити дівчат і переспати з якоюсь, довести що все ще бажаний, щоб дружина зрозуміла, що я можу знайти собі іншу. Але тут не було дівчат, принаймні симпатичних, квартира нагадувала щось між комп’ютерним клубом і притоном. Добре, що я відмовився від тої синьої швалі, і курнув травку, а то хер його знає як би тут почувався. Але замість розслаблення, дуже хотілося спати і брав сум.

—   Чуєш старий, може все таки спробуєш? А то зараз заснеш і пропустиш весь двіж. Обіцяю, тобі сподобається, ніякої залежності, ще й нову модель VR дам спробувати, по старій дружбі — безкоштовно. Раніше б не відмовився, а зараз боїшся?

—   Чорт, та давай.

Я втягнув повну тягу синього диму і замість очікуваного жару і подразнення горла відчув м’ягкість і холод, неначе холодний поцілунок. Повторив ще, і ще, і ще….

—   Давай натягай VR шолом, ось так, добре. Рекомендую спробувати щось спортивне, або танцювальне, можеш порно, але тоді треба в окрему кімнату. Скільки разів дунув?

—   Не знаю, багато, але відчуваю себе чудово. Щось не так?

—   Ну просто ніхто ніколи не тягнув більше двох разів, а ти ще і траву.

—   Я ж не боягуз. Міг ще дунути.

—   Вірю, але якщо стане погано, то кажи.

—   Не парся, почуваюся добре, як ніколи. Не дуже хочеться грати спорт чи танцювати. Хіба порно. А може є хоррор?  О а нема чогось, щоб поєднувало еротику і жахи?

—   Є новинка, яку навіть тверезому вдень грати стрьомно. Дійсно хочеш? Не боїшся?

—   Я нічого не боюся. Включай і покажи де вільна кімната. Зараз буде майстер-клас.


У неї було янгольське тіло, точніше диявольське, бо вона була демоницею. Пристрасно загравала до мене, вигинала своїми стегнами, показуючи всі свої принади, спокушала, успішно спокушала і шептала на вухо, облизуючи його своїм язиком. Давно я не відчував такого екстазу, мабуть ніколи. Це було надто реально. Вона щось шепоче? «Вбивай заради мене і я віддамся тобі».

Хочу її, хочу щоб була моєю, усмішка розітнула мій рот. Не кажи більше нічого, я все зроблю. Зникла підморгнувши мені. Чекай, а скількох і кого? Неважливо, я знаю що робити.

Коридор, зал, темно, холодно і ноги трясуться, але заради неї піду далі, я ж не боягуз, вона це знає, єдина, хто знає, тому і вибрала мене. Вперед, далі, я зможу, дай знак. Ось він, меч, від неї..

Демони, це їх потрібно вбити, для неї. Ринувши вперед, рубанув мечем і бризнула синя рідина, встромив вістря у гидке тіло і провернув, мертвий. Ще один покидьок, він тікав, зарубав у спину. Тепер уже не я боявся, тепер демони жахалися мене, верещали втікаючи. Я вбивав всіх монстрів, що зустрічав. Їх слиз забруднила меч і одяг. Чим далі, тим важче було шматувати мечем, він затупився. Знайшов молот, взяв лівою рукою, ним треба було лупити по голові, для ефективності. Від розтрощених голів одяг вкривався шматками плоті…

Я спускався сходами у підземелля, нікого не зустрівши. Не було більше нікого. Може лишився лише фінальний бос. Мабуть внизу чекає лише він. А після його смерті, дияволиця моя.

Переступивши останню сходинку, і відчинивши двері підземелля, очікував побачити боса, але натомість побачив — світанок.

Не може бути, я ж мав бути у підземеллі. Як? Почав усвідомлювати ситуацію. Зірвав шолом і картинка не змінилася, залишився світанок. Оглянув себе, одяг у крові і мізках, руками все ще стискав молоток і м’ясний ніж,

Я зробив це насправді! Реально вбивав!

А-ха-ха-ха-хах. Це було дивовижне відчуття.

Але що, як дружина і є головним монстром? Якщо вб’ю її, то отримаю мою дияволицю? Є лише один спосіб дізнатися.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

15/05/24 22:44: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/24 00:16: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/24 21:01: Вибув з конкурсу • Перший етап