"Пастка тіней: Переслідування Страху".

У старому будинку на вулиці Демонів, де час зупинився і тіні розмовляють, жив старий, загадковий чоловік. Його звали Деміан, але жоден не знал, чи була це його справжня ім’я, або прізвисько, дане за страхом і побожністю. Був він як ніч – містичний, таємничий і зловісний. Згерцький будинок, що стояв серед високих дерев, казався заселеним не лише живими.

 

Деміан був відомий своїми дивними обрядами, які проводив кожної ночі. За повір’ями сусідніх селень, він викликав демонів та загадкових істот, що служили йому у темряві. Легенди казали, що він обмінював душі на владу і вічне життя, але мало хто мав достатньо хоробрості, щоб пересвідчитися у цьому.

 

Одного лихого вечора, коли місяць зник у хмарах, до будинку Деміана завітала молодша пара – Джейн та Марк. Вони були відчайдушні в пошуках втраченого багатства, про яке говорили чутки в сусідніх містечках. Але навіть вони не могли уявити, що зустрінуть у вигляді Деміана – самого втілення жаху.

 

Провівши вночі в будинку, Джейн і Марк стали свідками найстрашніших ритуалів, які вони колись уявляли лише у кошмарах. Деміан викликав демонів, а їхні крики пронизували ніч, як ножем. Пара відчула, що вони стали частиною цього жахливого світу, і тепер їхні душі були у небезпеці.

 

Звучала диявольська музика, коли Деміан підняв свій кришталевий посох, готуючись забрати їхні душі. Але востаннє, коли Джейн вигукнула заклинання, відоме лице впало в безодню, а ніч вкрила світ бурую хмарою. Джейн і Марк вибралися з будинку, обіцяючи ніколи більше не ризикувати своїми душами.

 

Зіткнувшись зі світлом нового дня, вони покинули відьомський будинок на вулиці Демонів, переконавшись, що жахливі історії – не просто казки для ночі.Коли Джейн і Марк покинули страшний будинок, їм все ще було мало чого боятися.

Їхні серця б’ються так швидко, ніби вони намагаються втекти з самого пекла.

Відчуття виснаження та втрати охопило їх, але вони зрозуміли, що це лише початок їхнього випробування.

Повертаючись додому, вони мовчки йшли темною стежкою, де кожен кущ і тінь могли таїти нову загрозу.

Події минулої ночі залишили відбиток у їхніх душах, змусивши навіть радісні вітрила вибухнути в їхніх серцях.

Ніщо не може змити їхній страх так, як чорна печатка.

Коли я прийшов додому, я відчинив двері з полегшенням і відчув, як будинок огортає мене теплом і безпекою.

Але навіть у цьому затишному просторі тіні минулої ночі спостерігали за нею, нагадуючи їй про небезпеки, які чатують у темряві.

Джейн і Марк знали, що їм потрібно знайти відповіді, перш ніж темрява перетворить їхній дім на вулик зла.

Вони сиділи за столом і розповідали про свої враження та спогади минулого вечора.

Кожна словесна заява посилювала її страх і тривогу.

Що це за жахлива істота?

І як вони можуть захиститися від нього?

Ці питання перепліталися в її уяві, як кінчики павутини, не даючи їй жодної певності.

Дзвінок телефону раптом вирвав її із задумів.

Вони дивилися один на одного підозріло, майже злякано.

Кому я можу подзвонити в такий момент?

Марк відповів на дзвінок, але відповідь, яку він почув, завмер від страху.

«Ми повинні тікати», — сказала вона тремтячим від страху голосом.

«Він прийде за тобою.

Він завжди сумнівається в собі і кидається на тих, хто втручається в його справи.

Здивований Марк поклав трубку, і їхні очі знову зустрілися, відображаючи ту саму паніку.

Що за сум’яття таїлося в тіні її життя?

І якщо він їхній власний страх, що поглинає їхні кроки й думки, то як їм утекти від нього?

 

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Гончі Раміреза
Історія статусів

12/05/24 18:02: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/24 00:16: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/24 21:01: Вибув з конкурсу • Перший етап