Трансформація


Сутність маніакального марення полягає в безперервно вібруючий чутливості.

Поль Мішель Фуко.

Хлопець з хокейною ключкою, не високий і не повний, з палаючим поглядом. З'являється нізвідки, завжди в капюшоні. Людина з фільму жахів, при світлі дня, в людних місцях знаходить собі жертву і б'є її гострою ключкою. Багато разів, багато, багато разів. І зникає.

Я бачу його і розумію, чому люди розбігаються. Притискаю до грудей папку і намагаюся бігти кудись убік... Бісів сніг... ця дитяча радість гальмує і без того незручні пересування.

Його тінь впала на мене... Піднімаючи погляд бачу пихатий тріумф. Він прямо переді мною...

"Будь ласка, не треба", - мій голос звучить надто непереконливо.

Удар. Холод та біль.

Кров. Вона така прекрасна... її колір і запах...

Зосередившись на цьому, набагато простіше пережити біль. І холод. Не можу кричати, рухатися, повіки важчають під вагою крові... Якісь чоловіки намагаються схопити його. Того, хто змінив мене.

 Мене звуть Роксана, і зараз я виходжу на волю. Я вже не та безневинна дівчина, яка жила звичайним сірим життям і марила про тихе сімейне щастя. Я метелик, який повністю сформувався, втративши все своє минуле. Роботу менеджера середньої ланки, турботу родичів, спілкування із нормальними людьми. Пом'якшувальна обставина: хороша поведінка, і, через 5 років я на волі.

Я та, хто здійснив роботу правосуддя, я нове творіння монстра, я - вбивця маніяка.

Взагалі було не так вже й складно вистежити його. Тієї ж зими, хоча відлік часу вже складний для мене... Знайшовши його вже коли він стояв  перед новою жертвою, я різко нахилила його голову вниз лівою рукою і чітко рубанула сокирою. Потім ще раз. Багато, багато разів.

У своєму новому світі я вже не була жертвою, і в тюрмі мені було цілком нормально. Мене не турбували ті, хто дякував мені на колінах і ті, хто зневажав і ненавидів мене.

Моя фізична форма стала мене турбувати набагато більше мого майбутнього. Мене боялися і зневажали. Але сама в собі я відчувала глибоке задоволення. Колишньою я вже не стану.

 Сидячи в кімнаті допитів, раніше невідомим мені зором, побачила через дзеркало Гезела свідкиню та постраждалу в одній особі. Вона примудрилася подати на мене до суду за шок, який отримала від побаченого. Я тицьнула в неї пальцем, і, дивлячись у вічі сказала: "Я бачу тебе!" Мене потішила її істерика.

Я не боюся повертатись до людей спиною. Якщо мене хтось образить, я повернуся та веремію закручу.

З личинки в метелика, з людини в монстра.

Твоє творіння, я бачу тебе щоночі.

Вітаюсь і сама лягаю у сніг. Все одно це неминуче.

 Удар. Холод та біль. І кров. Багато крові. Її чудовий запах та чудовий аромат.

 

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Секта Ріджвея
Історія статусів

01/05/24 10:54: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/24 00:16: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/24 21:01: Вибув з конкурсу • Перший етап