Хороший день для побачення

В мене сьогодні чудовий настрій і навряд чи щось зуміє його зіпсувати. Нізащо. Сонечко світить, пташечки співають, а я йду на побачення з Христиною.


Я просто світився від щастя. Все навколо стало зеленішим, бузок дурманив голову, а прохолодний весняний вітерець колихав листя.


Все було сплановано до дрібниць. Спочатку йдемо в парк розваг. Потім морозиво в кафешці. Потім річкова прогулянка. І закінчуємо в одному живописному і відлюдному місці.


Я тричі почистив зуби, вилизав до блиску замшеві кросівки, випрасував до ідеальної рівності свою улюблену клітчату сорочку, та обмазався трьома різними антиперспірантами для надійності. Подорозі купив невеличкий букетик квітів, і вправно оминаючи пролітаючий повз пил, заскочив на її подвір'я.


Подзвонив у двері і став у позу усміхненого ідіота.


Відчинила її мати. Вигляд в неї був якийсь не дуже.


– Добрий день, я по Христину! – Вигукнув я нахабно і вручив жінці букетик. Чорт… Помилочка. Ладно. Не критично.


– Їй щось недобре, зайди іншим…


– Ні! Я мушу її побачити. – Я просто вломився всередину. – Їй потрібна моя підтримка!


Екстрена ситуація. Але не можна втрачати ініціативу. Якщо план А провалився, слід негайно застосувати інший. Ніщо не зможе стати мені на заваді! Я швидко скинув кроси і помчав до її кімнати. Тричі легенько постукав у двері.


– Христю, це я. – Сказав і впевнено потягнув ручку до низу. Ніщо не зіпсує мені сьогоднішній день!


– Гррррааа!!!


– Ого! Хри, не знав, що ти вмієш лазити по стелі!


– Здохни!!!


Якась невідома сила одразу жбурнула мене в стіну.


– Господи… Господи… Господи… – Її матір впала в істерику і кудись втекла.


– Ви всі горітимете в пеклі!!! – Кричала Хри голосом мого вітчима з бодуна.


Неочікуваний поворот. Здавалось, я підготувався до будь-якої ситуації, але ж ні. Мій прорахунок. Хто ж знав, що в неї вселиться демон.


– Всі ви здохнете сьогодні!


Так. Стоп. Я сьогодні здихати не збирався. В мене інші плани. Здаватись рано. Мій ідеальний день іще не втрачено.


Я вдихнув повні груди повітря і знову увійшов у кімнату. Христя повзала по стінах, з закоченими очима. Її суглоби повивертались як в китайського акробата.


– Яяяя… єєє… сатана…


– С'їбись нахуй дибіл!!!


Бах! Знову шось втарабанило мене в стіну. Пасивно користуючись телекінезом, я позбивав ребрами всі картини, потім проломив шафу і зрештою склав навпіл стіл.


– Хахаха… – Христя зловісно шкірилась на всі свої ідеально білі рівненькі зуби. Її гладеньке шовковисте волосся колихалось сторч, ніби під водою. Блін… Яка ж вона класна. – Я заберу вас всіх до пекла!


– Слухай, як там тебе… В мене сьогодні багато планів, тож не міг би ти не надовго піти нахуй?


– Грішник… Я все про тебе знаю... Знаю всі твої брудні секрети!.. Знаю, на що ти тихо мастурбуєш у своїй кімнаті…


– Та я не дуже приховував. От моя історія браузера. Я люблю хентай, але не весь. Тільки особливо збочений. ААА рангу.


– Ха ха ха… Молодець… Я добряче розважусь з тобою в пеклі. Будеш пищати як сучка.


– Добре добре. Це все заїбісь, але давай потім.


– Я знаю, для чого ти прийшов. Хочеш її?


Хри впала на ліжко і повільно розвела вбік свої ідеальні ніжки.


– Емммм… Слухай, а ти можеш записати відео, типу це все добровільно, шоб мені потім срок не впаяли?


Я потихеньку підвівся і струсив із себе пил. Боже, яка ж вона сексі. Ще трохи і мені реально стане на все насрати.


– Я можу вирвати твої паршиві яйця, і запхати тобі в сраку!


От же ж бля… Походу облом. Щось стиснуло горло. Інше щось почало викручувати мені тестикули. Ні, так ми не домовлялись…


Швидким рухом мені вдалось дотягнутись до ніжки від зламаного столу і в туж мить я зафігачив нею Хри по голові. Вона зашипіла у відповідь як змія. Я бив далі. Бризки крові розлітались по стінах. Яйця стискались сильніше, від чого мої удари ставали лютішими. З кожним я відчував, як під патиком щось хрустіло, аж поки невідома сила не здалась.


Її ідеальне обличчя перетворилось в криваве місиво. Одне з її прекрасних блакитних очей намоталось на дерево. Жесть… Повна срака…


Хоча… Я бляха демона вигнав! Світ врятував! Я красавчік. Її звісно невимовно шкода, але ну блін… Вона мені яйця хотіла вирвати. Як би… Вибір очевидний. На моєму місці всі б вчинили так само. Піду додому.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

16/05/23 18:36: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Грає в конкурсі • Другий етап
30/05/23 20:00: Вибув з конкурсу • Другий етап