Дзвінок

Я працюю оператором МТС 911 і маю вам сказати, що я часто отримую лячні дзвінки кожен день про аварії, вбивства, пожежі, не знаю навіть як я ще тримаюся. Але в моїй пам'яті назавжди залишиться один єдиний такий дзвінок. Того дня, а це було п'ять років тому, я був на нічному чергуванні і біля третьої ночі я отримав дзвінок.

-911, що у вас трапилось?

-...

-Ало, ви мене чуете - І знову мовчання. Я намагався почути хоч якийсь звук, але важка тиша панувала у слухавці, потім зв'язок перервався. Цей дзвінок тривав меньше хвилини, тож часу на те щоб встановити локацію телефонувавшого мені не вистачило. Однією годиною по тому я отримав ще один такий дзвінок, але цього разу у слухавку надривно кричав жіночий голос. Описати його досить важко, навіть люди, які щойно втратити людей в автокатастрофі, чи ті, що дзвонять з палаючого будинку так ніколи не кричать. В той момент я весь побілів, але вона кричала досить довго, аби дізнатися звідки йде виклик, поки я відправляв офіцерам поліції усю необхідну інформацію я намагався дізнатися в неї що трапилося, але її крик різко урвався і дзвінок знову завершився.

Коли офіцери прибули на місце, то вони повідомили, що виклик був здійсненний із покинутого будинку, ні на першому поверху, ні на другому, ані на горищі чи в підвалі нікого не було. Вони все ретельно обшукали навіть за межами будівлі, але нічого. На деякий час я забув про цей інцидент, але одного разу я блукав по сайту із страшними історіями і один з користувачів поділився своєю. Він стверджував, що раніше служив у поліції і мав справу з однією моторошною справою, я майже вже вирішив не читати, бо мені цих історій і на роботі досить, але він назвав у пості ту саму адресу, за якою був той самий мій виклик, тож я продовжив читати. Він писав про загадкове самогубство яке розслідував. Коли він зайшов у будинок, то побачив відкритий холодильник у якому сидів труп замерзлої на смерть жінки та невелику домашню камеру на штативі, що була направлена на холодильник і увесь час знімала аж поки батарея не сіла. Усе вказувало саме на самогубство, однак коли відеозапис з камери було направлено на аналіз, то експерти встановили, що жінка на відео, та жінка в холодильнику - це дві різні людини.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

16/05/23 02:54: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Дискваліфіковано • Перший етап