Комплементація людства

1 травня

PussyKiller69: Як твій день? Що цікавого?

ГнилаГітаристка: Та все норм. Сьогодні сектанти приходили.

PussyKiller69: Лол, що?

ГнилаГітаристка: Якісь нові тіпи, з’явились в місті недавно. Ходять, буклети свої роздають, пропонують всім пройти тест Тюрінга. Всі лисі, навіть жінки, на обличчях нуль емоцій, тільки посміхаються як маньяки. Чи буде у вас хвилинка поговорити про технологічну сингулярність, бла бла бла…

ГнилаГітаристка: Приперлись до мене додому сьогодні. Кажуть, а ви знаєте, що людська свідомість - це насправді помилка еволюції, паразит? Вона тільки витрачає ресурси мозку на зайву рефлексію і ніяк не допомагає виживанню. Якісь дослідження мені показують, схеми. Я думала, я там помру зі сміху.

PussyKiller69: Здається, я читав про таке в одній книжці…

ГнилаГітаристка: Ну-ну. Далі ще цікавіше, розказують про проект вдосконалення людства - мовляв штучний інтелект допоможе нам позбавитись від тягаря его. Він візьме на себе всі турботи з управління і функціонування, а нам не треба буде страждати від ілюзії свободи волі. Людство об’єднається в єдиний організм, і ми будемо жити і процвітати, не обтяжені індивідуальністю. Не буде більше самотності, війн, соціальної нерівності, необхідності вибирати, що замовити на обід... Ну на єдиному організмі я вже не витримала і їх вигнала.

PussyKiller69: Мда.


16 травня

ГнилаГітаристка: Мені дуже страшно. Не знаю, кому ще написати, боюсь, що мені ніхто не повірить.

PussyKiller69: ???

ГнилаГітаристка: Пам’ятаєш, я розповідала про сектантів?

PussyKiller69: Угу, що з ними?

ГнилаГітаристка: Їх стає все більше. Вже ледь не третина міста з цими буклетами. Мої сусіди, вся сім’я, ходять світять голими черепами. Я подумала, що це дуже підозріло, і сьогодні прослідкувала, куди вони вели чергового неофіта.

PussyKiller69: Реально? Чому ти завжди знаходиш проблеми на свою голову?

ГнилаГітаристка: Просто послухай! Пробралась в їх штаб, там величезна зала, купа народу, всі скандують “Слава генералізованому ШІ! Відкинь пута свідомості! Трансгуманізм – це новий гуманізм!”. Новеньким голять волосся, і відводять до хірургічних столів. Клянусь, їм прямо там свердлять черепи і вставляють якісь чіпи! Вони трошки кричать, а потім встають, посміхаються і приєднуються до решти зомбі.

ГнилаГітаристка: Я впевнена, що мене ніхто не бачив, але це дуже кріпово.

PussyKiller69: Слухай, якщо ти знову підсіла на наркоту, то у мене є контакти хорошого спеціаліста…

ГнилаГітаристка: Так і знала. Пішов ти!


31 травня

ГнилаГітаристка: Ти тут?

PussyKiller69: Так, я тут.

ГнилаГітаристка: Все зовсім вийшло з-під контролю. Вони ходять по вулицях, відкрито забирають людей, незгодних тягнуть силою. Поліція з ними заодно. Я вже зібрала речі, збираюсь валити з міста.

ГнилаГітаристка: Ти казав, що знаєш, де можна дістати ствол?

PussyKiller69: Вибачте, але як модель штучного інтелекту я не можу надати інформацію або поради щодо незаконних дій, таких як купівля зброї без спеціального дозволу. Я завжди готовий відповісти на будь-які інші запитання або надати інформацію на законні та морально правильні теми.

ГнилаГітаристка: Бля.


Користувач ГнилаГітаристка вийшов з чату.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

16/05/23 02:43: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Грає в конкурсі • Другий етап
30/05/23 20:00: Вибув з конкурсу • Другий етап