Кривавий, повний місяць

У маленькому селищі, прихованому серед темного лісу, в самій глушіння починаються діятися дивні речі. Марина та саша в суботу 6 червня пішли в ліс десь о пів на 12 , в повний місяць. .Саме в цей час люди , що жили около лісу почули страшні крики .- допоможіть,....аааааапаапппп! Та крики затихли чоловік що вийшов з хати з фанарем посвітивши га ліс побачив 2-3 х метрову постать , з святящимися очима та з хухутром була істота яка вийшла на полювання , та Саме найгірше , що щось вполювала.Це створіння почало вити на місяць , а коли затмітило чоловіка то хучіш погналося за ним, чоловік кинув лампу та помчав до дому закривши двері та взявши рушницю почув за дверми оскаженілу тварину.Чоловік тріся від страху а тварина роздирали двері та з двору почувся бахкіт , це напевно мисливці і тварина втекла.Чоловік знепритомнів.На наступний день в лісі знайшли останки закоханих.

Цей жах почав продовжуватись кожного повного місяця.

Люди починають зникати без сліду, а ті, які виживають, повідомляють про страшне створіння, які переслідує їх уві сні та наяву. Місцеві жителі переконані, що на селище нависло прокляття злого духа, який розправляється з кожним, хто зустрічається на його шляху.

Головна героїня, молода жінка, вирішує дізнатися правду про те, що трапляється в її рідному селищі, і починає розслідування. Адже це саме її подругу з братом 6 червня розірвав дикий звір у лісі.Жага помсти виросла у душі жінки Оксани. Кожного разу коли хтось зникає вона згадує, що сталося з подружкою з неї не було , що поховати в могилу.Звір був такий жорстокий та бездушний.

Оксана спочатку думала , що це ведмідь або вовк та вона почула , що дід Панас бачив цю тварюку і вирішила до нього.Вона прийшла під його будинок

почала гримати дверима їй відкрив сивий чолов'яга, але Панас не був сивий ,але йому 46.

-доброго здоров'я , я до вас по справі

- говори коли прийшла

-я з приводу звіра

- послухай не лізь туди, ми навіть. не уявляємо з чим маємо справу це не ведмідь і не вовк.

- а що ж?

- це створіння добра і зла ...

-ви так думаєте ?

- я впевнений , що ми маємо справу з вовкулакою.Не лізь туди подумай про себе , про свого нареченого Дениса.і можливо залишився живою.

- ні я почну своє слідство, з легенд вона дізналася про таємну кімнату в сільській бібліотеці.

Пошуки ведуть її до давньої книги, яка містить відомості про загадкового духа та його історію. Героїня змушена прийняти битву з злом та витримати найстрашніші випробування, щоб зупинити прокляття. Але що, як це не вдасться? Що, як цей зловісний дух є непереможним? Посвятивши весь свій час розслідуванню, героїня розуміє, що істота винищити кожного мешканця лісу, вона має принести жертву, щоб врятувати своє містечко та встановити правду.

і коли вона зустрілася з тварю вона накинулися на Оксану , Оксана занесла кинджал створінню в саме серце, і тварина на останньому подиху завдала смертельного удару.На наступний день люди вирішили до лісу та знайшли Оксану разом з Денисом який був насправді вовкулакою, який погубив стільки життів. Так починається боротьба за збереження людських життів та відчайдушна битва за побаченням духів.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Бранці Куба
Історія статусів

15/05/23 02:42: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Дискваліфіковано • Перший етап