Іграшки

- Коханий, заспокойся. Цього разу ти точно помреш.

Таня роздратовано встала з унітазу і підтягнула трусики. Ростик нервово міряв кроками ванну і бурмотів собі під ніс. Як тут можна зосередитись?

- Хочеш, я приготую твою улюблену лазанью і підсиплю туди щурячої отрути? Або давай так: займемось сексом і я переріжу тобі горло! Нууу? Що скажеш?

Ростик зупинився і повернув до неї голову. Його зіниці скажено обертались, ніздрі збуджено роздувались. В такому стані від чоловіка можна було очікувати що завгодно. Таня перелякалась, але відігнала страх. Ну що він з нею зробить? Вб’є?

- З ножем ти кльово придумала, але є краща ідея, - запевнив Ростик і чмокнув її в щоку. - Приготуй снодійне і витягни фен.

Наступні кілька хвилин пара була заклопотана приготуванням до суїциду. Чоловік набрав ванну, жінка одягнула свою найкращу білизну, запалила свічки і вимкнула світло. Якщо помирати, то красиво.

Вони закинулись пігулками і якусь мить лежали у обіймах. Потім жінка ввімкнула фен, взяла ножа і черкнула по Ростикових венах. Той ледь чутно здригнувся, але все одно підставив друге зап’ястя і відкинув голову. Взявши фен у руку, жінка вилізла на чоловіка.

- Готовий?⠀

Ростик кволо кивнув і прикрив повіки. Таня занурила фен у воду.

*

За монітором сиділо хлоп’я. Над густою шевелюрою стирчали ледь помітні ріжки, на колінах - відерце з попкорном. Чортеня невідривно стежило, як парочка б’ється у передсмертних конвульсіях, і тихенько хихотіло.

- Знову ти за своє? - він відчув на своєму плечі татове копито і обернувся. - Ще не набридло дивитись, як ці двоє себе вбивають?

- Ні, тату. Це вже вшосте за день. Такі кумедні! Ти ж їм не скажеш, що вони вже у пеклі, правда?

- А навіщо? - здивувався чорт. - Ці двоє усе своє життя травилися наркотою. Вони боялись жити, тож мають, що заслужили. А тепер зітри їм пам’ять і запрограмуй на панелі управління нову ситуацію.

- Міст над автобаном? - захихотів бісик.

- Чому б і ні? Подивимось, як ці телепні літають.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Бранці Куба
Історія статусів

12/05/23 18:39: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Вибув з конкурсу • Перший етап