Не сон

 Щось лоскоче по лівій нозі.

Вона розплущує очі та стикається з темрявою. В цей час чиїсь тоненькі лапки повільно досліджують кожен сантиметр шкіри на тілі, а дівчина боїться поворухнутись. Її свідомість вимальовує різні варіанти – від пір'їнки до павука. Щоб це не було, якщо вона поворухнеться, спробує скинути в невідомому напрямку, то більше не засне…

 

«‎А, може, мені це здалося?» - думає вона.

 

Міцно заплющує очі та зосереджується на приємних спогадах. Майже шість годин назад повернулась з найромантичнішого побачення у своєму житті. Згадує обійми молодого чоловіка, гарячі подихи на оголених ключицях, які супроводжували його поцілунки…

Сердце її сповільнює ритм та дівчина поринає у сон, в якому насолоджується продовженням побачення.

 

В якусь мить молодий чоловік міцно стискає її стегна, проводить по нозі чимось гострим та лоскоче волоссям своєї руки. Насолода дотиками змінюється на страх.

Замість рельєфного торсу, над нею нависає темна волохата істота. В горлі пересихає, сердце ритмічно стукає, дівчину опановує паніка. По обидві сторони свого тіла вона відчуває перепони у виді тонких та міцних лапок. Здається, їх сім. Вона точно не знає…

Хоче благати по допомогу, але відчуває, що не вистачає повітря в легенях.

Чотири пари очей світять зеленуватим світлом – погляд істоти ніби проникає під шкіру своєї жертви.

Від відчаю дівчина почала втрачати свідомість…

 Прокинувшись, очі не можуть одразу звикнути до темряви. Примружилась, щоб роздивитись щось поруч з собою, і тут же гострий біль у скроні змушує її застогнати. Почула чиюсь зухвалу усмішку поруч. Вона згадує все, чим насправді закінчилось останнє побачення в житті.

Ще вчора спокусливий та закоханий, а сьогодні диявол в людському тілі, чоловік сидить біля її ліжка та повільно заточує лезо ножа.

- Прокинулась, люба? – запитує він та торкається кінчиком леза до її щоки.

В роті пересихало, в грудях стискає так, що неможливо нормально дихати, і вона відчуває як її серце відстукує під ритми страху.

Вона намагається поворушити рукою, але пальці зустрічають щось липке на її стегні. Тут же вона відчуває металевий запах крові та навіть її присмак в своєму роті. Різні частини тіла відгукуються пульсуючим болем, в тих місцях, де декілька годин тому колишнім коханцем були залишені глибокі порізи.

Він торкається її оголеного тіла своїми грубими пальцями, після чого відчувається лоскіт на тілі.

- Це Глорія, передостанній штрих. Найбільш отруйна павучиха у світі. Намагайся не розізлити її, - щойно він промовляє це, то сильно втискає лезо ножа в її бік.

Під її несамовитий крик від нестерпного болю, він одночасно засміявся. Він сміється, доки вона стікає кров'ю заживо, отримує задоволення, доки вона не розуміє, чому саме їй так не пощастило в цьому житті. Чому саме їй судилося померти молодою від руки безжалісного маніяка, який так вміло втерся в довіру?

Та відповіді вона не дочекається. Сили покидають тіло все швидше з кожним новим повільним натиском холодного брудного леза ножа, який так легко проникає в її тіло.

І павуки, яких чоловік підсаджував на її тіло вже не були найстрашнішим в житті.

Захоплена в павутиння диявольського павука, вона втрачає свідомість…

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: В'язні Платформи
Історія статусів

12/05/23 18:37: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Вибув з конкурсу • Перший етап