Я вже йду тебе шукати

Вона йшла коридором, який раніше був білим, але зараз стікав кров’ю. Дівчина вже припинила звертати уваги на крики й продовжувала йти кривавою дорогою. В її руках сяяв ніж, а на обличчі до цих пір була ця божевільна посмішка. Вона відчинила двері на яких були золоте число 13. Якби хлопчик під ліжком тремтів не так сильно , то можливо б вона й не помітила його.

- Так, так так- вона провела ножем по губах- 1, 2, 3, 4, 5, я вже йду тебе шукать. Ти завжди обожнював цю гру милий братику. – обернувшись навколо себе дівчина прикидаючись , що йде сказала-13 завжди було нещасливим числом. Здається цього разу я помилилася.

Коли хлопчик повернув голову , то прямо біля свого обличчя побачив божевільні очі сестри.

- ААААА. Прошу не чіпай мене - його спроби вибратися були марними адже дівчина вже дістала його з під ліжка й міцно прижала плечі хлопчика до підлоги.

- Знайшла - здається більш божевільної посмішки бути не може - Я перемогла . Чому ти не радієш - вона нахилила голову на бік , як маріонетка - ти не радий?

- Не чіпай мене прошу - не припиняв благати він її, не розуміючи , що та з ким він ще рік тому веселився на своє шестиріччя вже зникла назавжди.

- Чому ти тремтиш? Я ж твоя старша сестра і мушу захищати тебе - дівчина провела ножем по обличчю брата - І я врятую тебе від цього жорстокого світу.

- Ні, не треба, благаю.

Але було запізно. Спочатку вона почала різати обличчя.

- АААААААААА

- Я рятую тебе дурненький

З цими словами дівчина перерізала горло брату. Вона відчувала як ніж в її руках розрізав шкіру а потім і перерізав ще щось.

- Ого з середини ти дуже цікавий

З цією думкою вона почала розрізати руки , обличчя , живіт і груди дуже обережно аби детальніше розглянути все. Вона різала органи один за одним. Хоча найбільше їй сподобалися легені. Їхня тканина була незвичною і різалася дуже легко.

 Коли їй набридло це , то обережно почала вирізати серце , проте спочатку їй довелося зламати кілька ребер , що заважали.

- Гей твоє серце зламане братику. На картинках воно має іншу форму - і відкинула його в сторону - воно більше непотрібне тобі.

- Я не знаю де вона шукайте. Троє вже мертві . Коли знайдете відразу зв’яжіть і вколіть заспокійливе.

- Ой-йо-йой братику наша гра затягнулася. Але ж сім’я має бути завжди разом, тож чекай на мене.

Піднявшись на ноги дівчина і ще раз подивилася на тіло брата.

- Мені набридло грати з тобою, але не хвилюйся скоро наша сім’я знову буде разом - і відкривавши двері в коридор сказала - 1,2, 3, 4, 5, я вже йду тебе шукати мамо.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

12/05/23 18:36: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Вибув з конкурсу • Перший етап