Моя релігія

Я так люблю тебе! З того самого моменту, як мій погляд вчепився у твоє янгольське світле волосся, ти не полишала моїх думок. Відтоді ти стала моєю богинею, бачення тебе було схоже на священний екстаз. Я пам’ятатиму той день і святкуватиму його ліпше як власний день народження. Все для мене перетворилося в пил. Твоя поява у моєму житті змінила його. Чи знаєш ти, що обернулась для мене долею?

Ти відчувала схоже, чи не так? Приходила до мене кілька разів на тиждень із подругами, так тепло спілкувалась зі мною, в ніяковості опускаючи небесні очі донизу. Ти була чарівна. Кожного разу підходячи до тебе, аби записати замовлення, бажання впасти тобі в ноги тьмарило мій розум. Почуття петлею оповивали мою грішну душу. Свята німота перед твоїм образом душила мене власною мізерністю. І відчуття чогось прийдешнього було в моїй груді…

А ти виявилась такою жорстокою до мене! Чому ти не знала терпимості? Така легковажність з твоєї сторони простромила мене розпеченим списом, нехтування спопелило мою душу. Ти зрадила мене, покинула в темряві і самотності, віддав своє благословення іншому. Я ненавиджу тебе! І з цією ненавистю ще більше люблю і пробачаю тобі. Всі мають право на помилку. Навіть зорі падають з нічного неба.

Мовчання ніскілечки не турбує. Зрештою, воно краще ніж гучний дівочий вереск хоча б тому, що в тиші нас ніхто не потривожить. Проте твій крик був для мене як пісня!

Сьогодні ти найпрекрасніша за будь-кого і будь-що, дарма що в цю таємничу ніч твоє обличчя кривилось в нападі злості і страху! Усе в тобі, від коріння волосся до кінчиків пальців, є межею моїх мрій. Дивлюсь на тебе зараз, сповнюючись біснуватою жадобою. Сам диявол велів мені любити тебе. Зараз ти така непорочна, чиста, як янгольська сльоза. Я стою на колінах, ти у моїх руках. Чи я у твоїх?

Ти - моя зірка, моє світло, моє найсокровенніше жадання.

Спокій і тиша твоєї темної спальні. У повітрі висне металевий аромат моєї любові. У вікні сіяють ліхтарі, через скло їхнє мертве світло спадає на твій смиренний образ. Досконала краса.

Я озираюсь довкола. Мені боляче відривати погляд від твого обличчя на моїх колінах. Ніби відвертаюсь від святості. Вуличні ліхтарі освітлюють все довкола надто чітко. Збудження накочує хвилями від споглядання червоного хаосу твоєї кімнати. Якби ти тільки бачила наскільки я тебе люблю! Все що відбувалось і є тут тому підтвердження. Але цього недостатньо.

Мені недостатньо закривавленої підлоги зі шпалерами, недостатньо розбитих меблів і дзеркал, недостатньо блиску їхнього скла зі шматочками твоєї плоті. Твоя кров на мені застигла і холодна, мені мало її. Мені мало тебе. Твоє тіло лежить осторонь, воно мені не належить. Я цілую світле чоло, міцно обіймаю твою відрублену голову, пестячи рваний поріз на шиї, запускаючи пальці в розірвану трахею. Сподіваюсь ти пробачиш мені таку надмірну грубість. Мені варто було зробити все делікатніше. Але втриматись було неможливо. Ти так горлала! Любов моя, вереск з твого горла був ліпшою нагородою, звуком райської арфи! Ніхто більше не мав чути його, окрім мене, і ніхто не мав заважати мені освідчуватись тобі у своєму палкому коханні! Єдиному, справжньому! Усе що було до цього, моя незрівнянна, це все казка, якою хотіли звести твій божественний блиск в очах. Усі хто клявся тобі в коханні тебе обманювали! Вони хотіли мати тебе як прикрасу! Тільки я є твоїм вірним рабом, моя мертва богине.

Але мені все ще мало тебе! Все ще присутня спрага, біснуватий голод не покидає навіть тепер.

За вікном почулась сирена. Через скло пробилось синьо-червоне світло. Схоже, хтось не правильно зрозумів твій крик щастя від мого зізнання. Шкода…

Я беру твою голову і підношу до рівня очей. Штучне світло підкреслює блідість твоєї шкіри. Я цілую синюшні губи так поспішно і жадібно ніби вони мій останній ковток повітря. Ти більше не дихаєш, як і я не дихаю без тебе! Зуби вгризаються у жадану плоть, рвучи її на шмаття. Кров важко стікає по підборіддю і шиї, заливаючи темними патьоками мою сорочку. Це мій доказ любові. Мене нудить, але я не перестаю вгризатись в тебе і поглинати сирі шматки коханого обличчя. Скроневі вени пульсують у стані афекту.

Тепер ти навіки зі мною. Ти моя.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

09/05/23 01:27: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Вибув з конкурсу • Перший етап