Дизайнер від Диявола

Все почалося з зуба.

Мені було сім, коли лихі однокласники моєї молодшої сестри вибили їй зуба, у спробі помститись за гостре словечко, яке недбало злетіло з її язика. Кривдники незабаром зникли з її життя, а зуб перемістився до шухляди у спальні, де його надибав я. Чудний кістковий утвір, що ще нещодавно був у роті, тепер покоївся в мене на руці. До цього моменту зуби мене мало цікавили, але це було щось інше: мене охопило досі невідоме відчуття. Молочні грані дрібного зубка сильно вабили мій погляд. Дрібний орган не викликав у мене огиди, навпаки, хотілося законсервувати його, аби він вічно радував око своєю красою. Я непомітно вкинув його до кишені штанів.

За кілька років я створив свій перший екземпляр. Це була каблучка, оздоблена переплетінням золотих гілочок, де зуб посідав центральне місце. Це колечко я подарував своїй тодішній дівчині, але вона, на жаль, не оцінила мій подарунок гідно. Ми обоє були в дев'ятому класі, але я здавався розумнішим за більшість однолітків, в тому числі й за неї. Вона сильно розлютилася на мене і викинула кільце в річку, а мені довелося трохи поколотити її, аби знайти заміну втраченій прикрасі. Знайомий з дитинства з технологіями бальзамування різних народів (я завдячував цим батькові-етнологу), я з легкістю перетворив голову дівчиська на потішну тсантсу, яку згодом став носити на шиї, вважаючи себе непрямим спадкоємцем племені хіваро.

Коли я закінчив медичний університет, то вирішив присвятити себе дослідженню людських частин тіла у якості прикрас. Спочатку я вагався, діяв обережно, аби не викликати підозр. Я експериментував із курячими печінками, намагаючись зліпити з них щось путяще, потім потроху додавав інші органи. Та згодом моя зухвалість почала брати гору і я пустився берега. Подібно Едові Ґейну, я втілював у життя найнесамовитіші ідеї: корсет з молочно-білої грудної клітки, жіноча сумочка з муміфіковного серця, котре я викрав з трупа в морзі, хустина з найтоншого шару людської шкіри, яку я подарував матері на знак пошани. Мені було байдуже звідки брати сировину - якщо була потреба, я убивав. Якщо потреби не було, то я спустошував місцеві морги в тих лікарнях, де підпрацьовував. Дивовижно, як тільки мене не розсекретили! Хто ж подумає на простого лікаря з маленького містечка, який люб'язно приймає пацієнтів вдень, а вночі складає список майбутніх потенційних донорів органів в ім'я прекрасного? Кульмінацією моєї творчості став воістину неймовірний екземпляр - ув'язнені у крові легені, що подібно комару в бурштині могли багато чого розповісти про минуле. Наприклад, про людину, якій вони належали. Це був маленький хлопчик, який поцупив у мене з торби гаманець на ринку. Крадіжка - це гріх і незаконно, тож мені довелось поквитатися з порушником. Тепер його легені покояться в желе з власної крові.

Я не вбивця, я - митець. І я той, хто несе в наш світ справжню красу людських тіл. Шлях до її розуміння лежить через те, що створюю Я, а не через фальшиві мармурові статуї чи картини.

До речі, читачу, в тебе дуже гарні очі. Може, зробити з них сережки?

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

06/05/23 02:18: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Вибув з конкурсу • Перший етап