Троє друзів

Одного дня зібралося троє друзів Андрій Ігор і Сергій і вони вирішили поїхати до закинутого міста Мурахино, відчути екстрим розважитися.

На наступний день всі троє зібралися і вирушили на машині за кермом був Ігор,їхали цілий день,і коли приїхали вже настав вечір.

- А давайте зайдемо в лабораторію-сказав Сергій.

- Може давайте краще завтра-трохи злякано сказав Андрій,в нього було відчуття небезпеки.

- Не бійся,що може з нами статися,хіба що криси нас можуть зшерти - пожартував Ігор.

- Ну добре пішліть-погодився Андрій, свої відчуття сбихнув на втому за цілий день.

Вони взяли ліхтарі і пішли до входу посвітили двері були розламані а збоку на стіні була тапличка дослідна лабораторія аномалій і паранормальних явищ імені Мурахова 2003 рік Вона мала форму прямокутникаі мала три поверхи, хлопці обережно зайшли посвітили на підлогу,на ній валялися старі папери і декілька гільз, промінь ліхтаря посвітив в коридор було виднося багато кабінетів а на стінах були намальовані якісь знаки

- Що це таке? - Андрій пальцем показав на один зних.

- Це якісь сатанисти намалювали-відповів Сергій.

Вони пройшли далі по коридору і побачили по центру коридору пентаграму

- Ось і пентаграма,я казав що тут були сатаністи сказав Сергій.

Вони пройшли до кінця коридору і побачили сходи які вели вниз і був надпис вхід суворо заборонений, двері були трохи відкриті і них був кривавий слід правової долоні.

- Це підвал,там напевно якісь досліди робили - сказав Ігор.

Вони почули звітам якись шурхіт і звук наче щось металеве впало на підлогу.

- Треба виходити звідси поки не пізно - сказав Андрій.

Сергій і Ігор мовчки махнули головами погоджуючись і пішли до виходу, підійшли і бачать що двері зачинені, вони пробували відкрити,вибити двері нічого не помагало хлопці посвітили в бік підвалу і тут вони бачать як якась чорна тінь вийшла з нього вона мала тільки верхню частину тіла похошу на людину, вона подивилася на хлопців своїми порожніми очницями,їх охопив страх перед невідомим,холод пройшовся по всьому тілу,він стиснув легені стало важко дихати, серце почало сильно битися, вони закляки від страху,тут створіння сильно крикнуло і всі вікна в лабораторії вибухнули, хлопці отямилася і вирішили втікати вибігли на третій поверх і сховалися в один з кабінетів двері закрили і поставили старий стіл щоб двері не можна було відкрити вони почали обдивлятися кімнату в неї було два вікна три столи на одному з яких були якісь документи і пару колб з невідомою рідиною.

- Що нам робити,що це таке,ми всі загинемо - плачучи сказав Ігор, його охопила панічна атака.

- Я і сам не знаю,нам потрібно якось випиратися або перечекати до ранку може воно і само зникне - відповів Сергій.

Вони так просиділи не довго, вони почули металевий скрегіт і побачили як крізь двері пролазить воно

- Давайте вискакуємо у вікно - крикнув Сергій.

Хлопці взяли підійшли до вікна першим скочив Сергій,другим Андрій і на стала черга Ігоря але він закляк від страху дивлячись униз

- Давай швидше зіскакуй - крикнув Сергій.

Було уже пізно його схопило воно і потягнуло за собою

- Ніііі - крикнув Андрій.

-Нам треба рятуватися,ми його не зможемо врятувати, побігли до машини.

Вони почали бігти і почули завивання і побачили створіння схоших на собак з довгими лапами і великими кігтями вони почали бігти на них, хлопці побігли вправо, забігли в магазин там закрилися і знайшли два топори і вони готувалися до захисту,розуміли що двері довго не витримають,і через декілька хвилин вони зламали двері і почали атакувати, Андрій з Сергієм почали давати їм відпір,топір рубав плоть на них потряплала гаряча кров цих істот, вони були всі в ній, Андрій був втомлений і запізно побачив як один з них підійшов ззаді і атакував,він почав ухилятися але створіння зачепило йому ногу,він скрикнув,гострі кігті як лезо легко проткнули ногу,тут підбіг Сергій і вітрубав монстру голову,витягнув кігті з ноги,перемотав якоюсь тканиною ногу щоб не стік кров'ю, вони вдвох ішли помалу до машини,і заду монстир скачить і пробиває Сергію груди,він лише подивився на груди і з рота потекла кров, Андрій швидко побіг до машини і поїхав з цього місця, пообіцявши собі що він вернеться за своїми друзями. Дякую що дочитали, чекаю коментарі.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

05/05/23 01:43: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Вибув з конкурсу • Перший етап