Чебурек

Як купити гарну банку для очей?

Гарні очі добре смакують з вишнями, а якщо вони ще й дитячі, ммм…

Насолода.

Я мотнув головою.

Яка дивна думка. До цього мені хіба що інколи хотілося стрибнути під поїзд чи простромити собі груди ножем, але не більше.

А тут таке.

Я сів у крісло та глибоко вдихнув, намагаючись відвести від себе цю мару.

Дивно-дивно-дивно.

А втім, ще пляшечка пива ніколи не буває зайвою, та добре виводить усіляку придур з голови.

Я зробив кілька прохолодних ковтків та закусив їх недоїденим чебуреком з вокзалу. Довелося відганяти набридливого кота, що дивився на нього голодними очима.

Дивно, але цей чебурек чогось видався мені таким смачним, особливо під пивко.

Все життя б їв один цей чебурек.

ЧЕБУРЕК.

Я із жахом помітив, що його більше немає. Нема чебурека.

Але ж я купував декілька! Я брав точно не один. Інші мають бути на кухні, у дружини.

Я кулею вилетів туди, аби якомога швидше з’їсти нового чебурека.

Все розлетілося на друзки, коли я побачив, як вона наминає їх, жадібно засовуючи до рота. Плямкає моїми чебуреками.

Їсть моє. Я взявся за ніж, щоб врятувати від неї хоча б останній шматочок чебурека, але вона накинулась на мене перша, помітивши, куди направлений мій погляд. Я встиг порізати її, викупавшись у крові, проте вона зуміла вибити ніж в мене з рук. Ми гризлися, кусалися й билися, катаючись по підлозі, кидаючи одне в одного посуд, штовхаючи одне одного у стіни та вириваючи одне одному волосся.

 І коли я таки зумів задушити її, я встав, витираючи з обличчя кров і піт.

 Останній шматочок чебурека.

 Кульгаючи, я рушив до нього. Слина так і текла з рота, я вже уявив собі, як буду жувати його, як відчую всі його нотки.

Моя рука вже так близько до нього. Крапля крові впала на чебурек, але це нічого, це не зруйнує його величний смак.

Щось мявкнуло під ногами. Як тільки я глянув униз, кіт вихопив чебурек зі стола та побіг кудись.

Я заволав від люті, кинувся за ним, послизнувся на крові, впав униз, боляче вдарившись уже й так заледве працюючою ногою. Проповз ще трохи, тоді ще, але кіт вже закинув його до рота.

Він згриз його при мені.

Згриз його при мені.

Я накрив голову руками і заплакав, волаючи на все горло.

Мій чебурек.

Мій прекрасний чебурек…

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

05/05/23 01:41: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Вибув з конкурсу • Перший етап