Манекен

«21 століття, без сумніву, не вік для детективів. Все можна знайти в Інтернеті та кожного можна підловити, але..» - розмірковував Рекс, хитаючись у кріслі. Його асистент Генрі, молодий та амбітний, весь ранок сидів у архиві. Генрі дуже хотів стати «великим детективом», тому вважав за необхідне розуміти які дивні справи бувають.

- Бос, я знайшов у архіві цікаву справу. Графа "Нерозкрите#9293", розкажіть про неї, будь-ласка.

Старий Рекс дещо ледаче потягнувся у кріслі, закурив сигару і пішов до асистента.

Це було у часи коли люди вірили, що відьомство може допомогти та вирішити будь-яке, чи низку питань. Молода пара хотіла дитинку, але Ліз щоразу втрачала їх, кожен раз. І ось, одного разу на смітнику було знайдено витрмику з книги місцевого ковена.

За цією витримкою було написано, що людина, яка хоче дати життя іншій, треба зробити чи знайти манекен дитини та у очі залити по всій довжині людську кров..

його посадили за грати за вбивства. Трупи були знайдені у підвалі старої будівлі неподалік від дому. Вона зійшла з розуму, бо їй здавалося, що манекен ожив. Вона його плекала до останнього подиху, а після її передчасної смерті він зник.

- Пане Рексу, а чому воно й залишилося нерозкритим, Ви ж все розказали в деталях, як би це було вчора?

- Бо я той манекен..

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Пасажири «Antonia Graza»
Історія статусів

03/05/23 14:35: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/05/23 04:48: Грає в конкурсі • Перший етап
23/05/23 23:00: Дискваліфіковано • Перший етап