Воно жере

21.09.2021р

Сьогодні агенти Фонду отримали повідомлення про дивні події у віддаленому гірському селі [приховано]. Місцеві жителі повідомляли про зникнення домашніх тварин та худоби. Згодом почала надходити інформація, що почали зникати діти. Вирішено відправити спецгрупу на розвідку.


22.09.2021р

Спецгрупа Фонду в складі трьох працівників доповіла про аномально високий рівень радіації в даній місцині й сліди потенційної присутності невідомого Об'єкта. Початкова оцінка його класу на основі наявної інформації — "Евклід". Вирішено відправити загін “Сіґма” в даний регіон.


29.09.2021р

Після тижня пошуків загін "Сіґма" знайшов тимчасове лігво Об'єкта й останки тварин та людей у ньому. Місцеперебування самого Об'єкта невідоме. Протягом цього часу безслідно зникли ще троє місцевих жителів. Пошуки продовжуються.


01.10.2021

Серед деяких бійців "Сіґма", що відправилися на завдання, спостерігається погіршення самопочуття. Солдати скаржаться на головний біль. Жодних чужорідних органічних сполук, вірусів на одязі та в крові виявлено не було. Бійців відправлено на безстроковий карантин.


03.10.2021

Погіршення самопочуття (головний біль) фіксується серед багатьох жителів села.

Люди скаржаться на нічні кошмари, слухові галюцинації та загальну слабкість.

Схожі скарги надходять і від бійців групи “Сіґма”. Вирішено ввести загальний карантин на в'їзд і виїзд з села. Поточна легенда: спалах пташиного грипу.


04.10.2021

Сьогодні місцева жителька в 6:25 ранку вийшла до озера і намагалася покінчити життя самогубством. Рибалки, які стали випадковими свідками, стверджують, що жінка ридала, повторюючи кілька речень. Цитата: ''Я більше не можу. Я чую, як воно жере! Я чую, як ламаються кістки й рветься людська плоть!''

Жінку ізольовано. Зник ще один місцевий житель.


05.10.2021. 10:25

Увага! Усі, у кого спостерігалися характерні вищеописані симптоми, піддалися впливу Об'єкта та становлять загрозу! Сьогодні відбулася спроба втечі раніше уражених бійців з карантину. Загинуло 19 охоронців, втікачі використовували весь спектр вмінь й діяли максимально професійно. На основі поточної інформації припускаємо, що Об'єкт може керувати такими людьми й змінювати їхню особистість. Усі солдати, що були в карантині, ліквідовані. Також повідомляється про напад місцевих жителів на охорону й спроби прорватися з карантину. Загинуло п'ять охоронців на виїзді з населеного пункту. Нападники ліквідовані. Через потенційну складність стримування Об'єкта, йому тимчасово присуджується клас ''Кетер''. Застосовується негайний виклик спецпідрозділів з необхідною компетентністю для стримання/ліквідації об'єктів такого класу із застосуванням усіх протоколів безпеки, включно із засобами протидії ментального контролю. Легенда: військові навчання.


05.10.2021 12:15

У селі [приховано] вогневими засобами враження відбувається повна зачистка. Усе живе — ціль.


05.10.2021 15:30

Контакт з Об'єктом. Повідомлення про зовнішній вигляд різняться. Установлено, що Об'єкт поглинає багато біомаси і стає більшим та сильнішим з кожною новою з'їденою істотою. Він змінює свій організм у залежності від ситуації й умов бою. Отриманий поживний біоматеріал використовує для атак й посилення ментального впливу. У ближньому бою проти бронетехніки він відрощує кігті й щупальця.


05.10.2021 17.50

Після важкого бою Об'єкт вдалося значно послабити, але він змін прорватися до озера. Спеціалісти підтвердили, що в озері є карстові провалля, куди, вірогідно, і сховався Об'єкт. З певною ймовірністю можна стверджувати, що звідти він і прийшов. Поточне місцеперебування Об'єкта невідомо. Зачистка села завершена.


09.10.2021

Працівники нашого відділення скаржаться на головний біль. На цю мить, я і ще дві сотні працівників закриті на карантин у будівлі Фонду. Вочевидь, Об’єкт нас вистежив.


Не для протоколу: “Хай береже нас Бог”.


12.10.2021

Як це допустили? Пристрій, що мав би захищати наші мізки від стороннього впливу знищений! Хтось з наших його зламав! Але хто? Чому на прохання привезти новий ніхто не реагує? Нас просто кинули!

Боже, як же болить голова!


13.10.2021

Я не зміг сьогодні заснути. Усю ніч я чув, як щось сиділо під моїм ліжком і жерло. Наче зграя хижаків розгризає кості. Голова просто розколюється. Мені ще ніколи не було так страшно, Господи! Хай би це все швидше закінчилося! Чому нас просто не вб'ють?


14.10.2021

Біль минув. Мені ще ніколи не було так добре.. Така чистота думок… Я готовий служити моєму Володарю. Він забрав мої муки. Він турбується про мене, на відміну від нашого Фонду, який зараз просто спостерігає за нами як за піддослідними щурами! Я вирвуся звідси! Я доберуся до мого Володаря й зіллюсь з ним воєдино, стану частиною його організму! І я перегризу горло кожному, хто стане на моєму шляху!..

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Історія статусів

16/10/22 19:51: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/10/22 01:43: Грає в конкурсі • Перший етап
23/10/22 20:00: Вибув з конкурсу • Перший етап