Рано чи пізно

Рано чи пізно цей час мав настати? Століттями люди полювали на тварин, з первісних часів і до нашого часу. Заради наживи, власного шлунку і калорій, які допомагають їм прожити чергову добу, не задумуючись ні про що більше. З давніх-давен люди й звірі мирно співіснували, але людський голод це змінив.


Перші дні створення Всесвіту


Спочатку було світло і була темнота. Згодом вони перетворились в частинки Аль і Тьма. Ці дві частини поєдналися та утворили Всесвіт. У

нагороду за це світ зробив їх своїми хранителями та подарував силу управляти ним. Альтима стала божеством. Та поодиноко створювати світ далі було важко, тому вона створила собі помічників. Першим з них була Альфабета, згодом Дельта. Ієрархія росла і так кожен наступний помічник також собі створював помічника. Таким чином виникли й одні з ключових божеств майбутніх подій, Лайтел і Блеквільд.

Лайтел був приязним до нового виду створеного Альтимою — людиною, а Блеквільд вважав, що їм не місце в раю, до створення якого він також був причасним.

Як результат, другий перетворився в змія спокусника і Єва скуштувала заборонений плід гріховного пізнання. Продовження цієї історії всім відомо: людей вигнали з раю, Лайтел залишився в раю, а Блеквільда зіслали в пекло, у вулкан всіх гріхів світу.

Після першого братовбивства Каїном Авеля в нащадків людського роду з'явилася дивна думка, яку звичайно ж навіяв Блеквільд, що тепер вони ніким не захищені Альтимою і потрібно протидіяти природі, поки вона не знищила їх. Побачивши на власні очі закони тваринного світу, вони почали жити за їх законами.

Зрозумівши, що рослинним світом постійно ситим не будеш, вони почали убивати тих, з ким ще нещодавно жили в гармонії.

Блеквільд тріумфував, що його плани здійснюються, але несподівано для нього одного разу до нього звернулося божество рівноваги Дельта:

– Друже, нам потрібна твоя допомога, людська раса розмножується в геометричній прогресії, потрібно щось з цим робити, - промовило божество.

– Згадали таки, я знав, я знав, я маю варіації вирішення, а Омега їх підтримає?- запитав Блеквільд.

— Навіть Альтима дає добро,- промовило Дельта.

   З того часу почався період незрозумілих війн, епідемій хвороб, словом, в Блеквільда були розв'язані руки. Зрозумівши, що це все веде до хаосу, на кожне століття, ніби за тендер, почалась боротьба добра і зла, хто першим буде використовувати свої варіації на початку століття, а хто в кінці. Тривала ця боротьба до наших днів і коли навіть Альтима зрозуміла, що методи Блеквільда ведуть в прірву, з перемогою українського народу над останнім прихильником зла — росією, заборонила йому брати участь в долі людства.



– Вони гадають що я так просто здамся, я віками володарював цим світом, вони ще не знають головного: завдяки хаосу, який я створював, мої сили лише примножувалися, так що Альтима мені тепер не указ, я знаю, як знищити цей світ і це буде найепатажніша моя п’єса, - промовив Блеквільд.

– Так, хазяїне, ви займете почесний п'єдестал, - промовив його посіпака Сортільф.

— Душі змучених і невпинно вбитих,

тварини, час настав час вам їм помститись,

людство визнає свою вину,

Знищу душу я їх не одну, - промовив закляття Блеквільд.



Світ прокинувся перевернутий з небес на голову . Дороги були заповнені ріками людських і тваринних решків, ніби "пекельна Венеція". Земля стала ніби морозильник, тобто туші з м'ясом були глибоко під землею. Це люди зрозуміли обшукавши все навколо і вимірявши температуру землі, зробили такий висновок від неприродно низької температури. Почався апокаліпсис. Люди гинули від демонів душ тварин, які сновигали навкруги.

Вони виривали туші м'яса ескалаторами, але це були міражі, на зміну їм відразу виникали демони.

Блевільд на чолі з демонами душ володів цілим світом. Одного разу до нього завітав Лайтел:

— Припини це, я тебе прошу, рай переповнений, всі божества зникли, залишилися лише я й Альтима, коли зникнемо ми, і твоя черга настане, а що там далі не знає ніхто, — промовив Лайтел.

— Ви викинули мене геть, як тільки я вигнав з нашого раю тих, хто занапастив за століття все, що ми створювали. Поки ви створювали кращі умови для людей, я примножував свою силу, а тепер геть і готуйся до фінішу, — промовив Блеквільд.


Світ опинився в руках зла, але, поєднавшись з силами світла, образ Блеквільда змінився на Тайммена, якого Всесвіт обрав верховним божеством, воскресивши його.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Хижка в лісі
Історія статусів

16/10/22 04:46: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/10/22 01:43: Грає в конкурсі • Перший етап
23/10/22 20:00: Вибув з конкурсу • Перший етап