Виклик

… годин Південна Корея оголошує про участь в спецоперації РФ та початок власної мобілізації.

Витяг з протоколів поліції: “Мон Жи Чун - будівельник, під час роботи не впорався з циркулярною пилою, важка травма руки”; “Бон Хва Мін - студент-хімік, під час практики отримав опіки сірчаної кислоти, потребує довгого відновлення”; “Дон Сун Хван - безробітний, підробляв клінером, за його словами, на нього накинувся мейн-кун власників квартири, втрата ока та спотворене обличчя”; “Йонг Нам Пак - ніколи не скаржився на здоров'я, професійно займався гімнастикою, під час виступу на брусах зірвався зі снаряду внаслідок раптового приступу епілепсії”; “Темін Йон - співак, був на вечірці, впав зі сходів, отримавши перелом ноги. Не висуває обвинувачень проти власників будинку та організаторів вечірки, категорично відмовляється від того, що інцидент стався через те, що він вживав алкоголь”...


The Korea Times: “Жахливий випадок стався вчора в одному з торгових центрів Кванджу - шість молодих людей їхали в ліфті, коли трос не витримав ваги і ліфт впав з висоти четвертого поверху. Керівництво ТЦ запевняє, що ліфт проходив періодичні перевірки та перекладає провину на молодих людей, які так поспішали до кінотеатру, що знехтували правилами - у ліфті не може перебувати одночасно більше п'яти осіб. Втім, адвокат одного з хлопців повідомив, що загальна вага юнаків була у межах вантажопідйомності, тому ліфт автоматично зачинив двері та почав рухатись, що відбулось потім і хто винен у трагедії - потрібно розбиратись додатково. Хлопці, які попередньо не були знайомі між собою, отримали різні ушкодження - переломи кінцівок, струс мозку”.

Витяг з історії хвороби: “Сон Чжи Рім, 27 років, програміст в одній з компаній Інчхона, примусово доставлений до лікарні, на початку лікування визнав, що останнім часом не завжди себе контролює через спалахи гніву. Останній приступ неконтрольованої агресії стався на робочому місці, хворий розбив свій телефон, кидався на колег та охорону, намагався вихопити в охоронця пістолет. Повністю розуміє свій стан та необхідність обстеження та лікування. За його словами, перебував у великому стресі через можливі звільнення персоналу компанії внаслідок оголошеної мобілізації”.

The Korea Herald: “До газети звернулись батьки студентки медичного факультету Чо Ісо Мун, яка постраждала внаслідок пожежі у студентському кафе. Адвокат дівчини стверджує, що керівництво закладу харчування знехтувало правилами протипожежної безпеки - додатковий вихід з кафе був зачинений і використовувався як склад з мотлохом. Тому, коли спалахнула пожежа, студентка не могла вибігти та отримала численні опіки другого ступеня. Також невідомо, чи зможе Чо Ісо Мун взагалі бачити, не кажучи вже про працювати хірургом, як вона завжди мріяла”.


The Korea Times: “Вимагаємо суворого розслідування випадку отруєння семи чоловік, які відвідували ринок лікарських трав міста Янненси та пообідали у місцевому ресторані. Через півгодини вони відчули спочатку різкий біль у животі, а потім помітили, що у них пливе перед очима. Після того, як всі постраждалі були доставлені до лікарні, лікарі спочатку вважали, що хлопці під впливом невідомої наркотичної речовини. Потім схилялись до інфекційної хвороби, наразі точного діагнозу ще не поставлено, але всі постраждалі і досі відчувають час від часу сплутану свідомість та потребують контролю з боку лікарів. Яка ганьба, що працівники ринку трав, покликані покращувати здоров'я людей, натомість його псують!”.


“Якщо ви зробите все правильно, він прийде. Цей спосіб розповів мені дідусь, який колись давно також викликав його… Але потрібно не тільки звернутись до демона, а і назвати його істинне ім'я - Чхи-Йон, віддати йому щось своє - найкраще кров, щоб він взяв слід… Не треба лити багато крові, він своє візьме потім…”, - обличчя у темному капюшоні на відео здригається від нервового сміху. “За п'ять днів йдіть у людне місце, якщо не хочете, щоб вас звинуватили в ухилянні від мобілізації, чекайте. Буде боляче, але залишитесь живим та збережете гідність!” - юнак трохи здвигає капюшон, у нього тільки одне око і немає вуха.

Через місяць після виходу відео про виклик демона отримало мільйони переглядів, а ще за пару тижнів - обряд був перекладений на інші мови, зокрема, на російську. В цей день десь у ХаКе було чутно, як волає Чхи-Йон, стільки пожертви (і роботи!) він ніколи не мав.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Мотель Бейтсів
Історія статусів

16/10/22 04:42: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/10/22 01:43: Грає в конкурсі • Перший етап
23/10/22 20:00: Вибув з конкурсу • Перший етап