Понівечене обличчя красуні з Колорадо

Що під шкарлупою горіха?.. Вірно, серцевина – я люблю її їсти з медом, коли вона ще молода, та смачна і розглядати журнали відвертого змісту. У мене нема дружини – ба, навіть дівчини на одну ніч, тому зі своїми потребами справляюсь як можу. Листок червоного клену і той має свою будову - скеле тезований  початок; та після завершення своєї біологічної ролі, він перетворюється на відбиток пилу, чи навіть осаду, коли його занурити у прозору колбу з водою.

Шелдон запалив джойнт, і відкинувся на спинку сидіння свого автомобіля « Ford Mustang Shelby GT 350”. Самокрутка складалася з легкого дурману, - його було достатньо щоб розслабитись і забути все те, що його турбувало. Густий дим затягнув переднє лобове скло і роз'їдав його, як пароподібна кислота. Крізь нього пробралися видовжені писки людей котрі заявилися на світ слідом експериментальних дослідів. Це були: жінки з великою кількістю підборідь та чорними вусами, - вони не мали рота; чоловіки з червоними бровами та відсутністю частин тіла; діти – пуголовки , чи свійські бабки ( їх важко було віднести до якогось класу чи виду), ...чарівні маленькі дівчатка у гарних сукнях, з великими білими бантами на довгих косах. Останні співали пісень:

“ Човнику пливи по водах, як по квітах

Вітер вже колише мертве віття

Мамо, матусю - прийди, забери

Мені страшно блукати тут, коли повний місяць ”

Його автомобіль стояв на шосе 158; у повній ізоляції від всього світу. Здавалося, що це зона відчуження – передгір’я Парквей, щось також зжерло…можливо, це були ті самі виродки, що лізли крізь скло, але національний парк закривали гори, їх вершини ледь виступали за краї зоряного неба. Водій автомобіля помітив, як на шкірозаміннику, яким було оббите його сидіння, виникли незначні тріщини. 

« Якого біса? Як це мене могло статися?! ”- подумав собі хлопець і почав вовтузитися на місці, проводячи пальцем по пошкодженій шкірі. “ ...і що я скажу братові, - твою ж, …"- не міг він вгамувати своїх негативних почуттів і від люті стискав зуби, щоб не рознести кулаком щось, що припаде йому на очі. 

Джон - старший, мав дурний характер і не вибачав помилок - особливо, коли Шелдон, брав без дозволу його автомобіль і будучи напідпитку потрапляв у дорожні пригоди. Одного разу молодший брат, зніс дощату огорожу  біля одного заміського будинку і протаранив ще сміттєвий бак, що попався на шляху. 

Радіоприймач АМ, відтворив шум і дав таку потужність виходу того звуку що з вух Шелдона, пішла кров - це був перепад тиску, чи звичайна галюцинація. Хлопець відкрив двері автомобіля і почав блювати.

— Допомого потрібна ? - жіночий голос привів його до тями і весь дурман у його голові розсіявся. Він при підняв своє тіло від землі і побачив її.

Перед ним стояла невисока блондинка, з білою перукою на голові ( це були довгі коси, з великими локонами, крученими від дощу ), на її обличчі був агресивний “makeup”, як у звичайних дівок з нічого клубу...тих, що віддаються за випивку. Шкіряна куртка блистіла на світлі від фар і чорний колір ставав неоднозначним. Коротка коктейльна сукня з поліестеру обтягувала своїм низом широкі стегна.

— Ти можеш втамувати мою спрагу? - поцікавився чоловік, і показовим жестом руки, позвав дівчину до себе.

— Авжеж, у сумочці моїй є мінеральна вода - може, допоможе тобі.

— Як ти тут опинилася? Час ночі - віддалена дорога. Не місце такій мініатюрній дівчині бродити самій...

—  Все просто...- закурила вона сидячи у салоні, закинувши ногу на ногу. — Мені відмовився платити один покидьок за надані йому послуги - розсміялася дівчина.

 — То ти...,

— Жриця кохання, або нічний метелик. Для тебе просто - Ліза! - перебила його вона і кокетливо облизала кінчиком язика верхню губу. — Я з Колорадо! Знаєш, важко мені було зі студентських років. І життя пішло псові під хвіст щойно захопилася одним рокером зі штату Іллінойс. Він мене підсадив на тяжкі речовини.

—  Хочеш розслабитись? - не бажаючи слухати ниття, перебив він дівчину.

 — У тебе є косяк? - поцікавилася Ліза, ця пропозиція захопила все свідоме.

Через годину дорослих ігор; він задушив жрицю кохання на сусідньому сидінні, потім - розбив її обличчя каменем до невпізнанності, та викинув тіло в темне урочище. Кайф розбудив у ньому звіра.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Риф Диявола
Історія статусів

03/10/22 00:25: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/10/22 01:43: Грає в конкурсі • Перший етап
23/10/22 20:00: Вибув з конкурсу • Перший етап