Поділитися

 ("СОНЦЕСТОЯННЯ": фільм про традиції)

Буття - то Дерево Світів. Дерево, яке потрібно живити та оберігати задля вічного відродження та щедрої плодючости.

Ритуали, заповідані Предками й передані нащадкам, забезпечать належне Коло, дарма що можуть вразити і шокувати непосвячених, які в тенетах механістичного суспільства скніють.

Автор стрічки надихався "Золотою Гілкою" Сера Джеймса Фрейзера, монументальною працею по вивченню Священного різних народів. Шведська язичницька громада за участи гостей із зовнішнього світу проводить різні автентичні обряди, пов'язані із святкуванням 90-літнього циклу. Незважаючи на те, що зображені дії в реальній історії людства проводились різними язичницькими Традиціями, вони все ж формують органічну картину Святок.

Візуальна складова дуже різнобарвна та вивірена, місцями йде в танок від впливу рослинних психоделіків на сприйняття героїв. Тішать деталі народних костюмів й доречні ситуаціям зображення Рун. Цікава операторська робота і надвдалий музичний супровід. Майстерна гра акторів.

"Сонцестояння" Арі Астера до Вашої уваги.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: