Поділитися

 (На мистецькому фестивалі Миколайчук OPEN відбудеться показ містичного трилеру "МОРЕНА")

На фестивалі «Миколайчук OPEN», який пройде з 15 по 23 червня у Чернівцях, покажуть новий український містичний трилер «МОРЕНА». Стрічку також позиціонують як жахи з елементами еротики (відьми, фольклор, злакров, любов).

За сюжетом закохана пара Ганна та Юрко влітку приїжджає на гостини до батьків дівчини у невеличке село. Молода відьма Іванка, яку односельці прозвали Мореною, кладе око на Юрка в ніч на Івана Купала та наражає його на небезпеку. Своїм чаклунством відьма змушує Ганну, заради життя коханого, пов’язати себе з Іванкою містичними узами. Це стає початком низки таємничих вбивств та перетворень, яким доведеться протистояти молодим закоханим.

MORENA_Poster_PRINT__Master_210x297_v01_ukr.jpg

Минулоріч ми показали на Миколайчук OPEN чорну треш-комедію “Вересень”. Це був фільм про який ходили легенди і далеко не всі вірили, що він справді існує. “Морена” — не менш легендарна стрічка. Тут поєдналися фільм жахів з буйним еротизмом, містичність сюжету та таємнича історія раптової багаторічної паузи між завершенням зйомок і виходом у прокат. Нам пощастило мати нагоду першими показати цей фільм, який претендує на те, щоб зайняти особливе місце в історії українських жахастиків, – розповів програмний директор фестивалю Алекс Малишенко.

В широкий прокат фільм вийде восени 2024 року, але організатори фестивалю запросили Бабая на допрем’єрний показ, тож чи точно це «легендарна стрічка, яка претендує на особливе місце в історії українських жахів», ви дізнаєтеся першими. Очікуйте рецензії з перших обвітрених, обгризених, чорних, так би мовити, вуст.

Також із нами поділилися кадрами з "Морени", а ми показуємо вам (згорілий від кохання парубок, бомж білявка з дробовиком і класичний трійничок детекдет).

MORENA_00001.jpg
MORENA_00002.jpg
MORENA_00006.jpg
MORENA_00007.jpg
MORENA_00020.jpg
MORENA_00024.jpg
MORENA_00029.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: