Федору були незрозумілі певні соціальні конструкти. Тіндер створений для пошуку партнера для швидкого сексу, але все одно потрібно піти у кафе, попити каву, провести нецікаву кожному із учасників бесіду, незграбно повоювати за чек (чи заплатить хлопець чи вони заплатять кожен за себе). І після ніякової прогулянки парком все ж піти до когось у помешкання і зробити те, для чого вони свайпали додаток у своїх смартфонах.
Нарешті вони у його квартирі. У темному коридорі ніби по команді почали здирати один з одного одежу. Схоже не тільки в нього останні зустрічі були невдалими. Запах поту та похоті заповнював квартиру. Вони крутилися дикому танці, скидуючи на підлогу усе, що траплялося на їх шляху.
Це було просто діаметрально протилежним від того, що було на минулих побаченнях. А їх було 4 тільки на цьому тижні. Колоди та збоченки - більш нічого про них сказати.
Рама була не такою. Звісно це її не справжнє ім'я. Хоча яке повинно бути справжнє ім’я, що ти починаєш називати себе Рамою? Але це не моє діло. Головне тільки те, що більш пристрасної та розпусної дівчини він ніколи не зустрічав.
Секс на кухонному столі? Будь ласка. Відсмоктати на балконі? Залюбки. “Шістдесят дев’ять” поки п’ємо каву на підлозі? Не проблема.
З самого першого свого сексуального досвіду Федір не міг отримати оргазму. Він з нерозумінням слухав своїх друзів, які розказували, який же це кайф і відчував себе неповноцінним. Та будучи закінченим романтиком, вирішив, що йому просто потрібно знайти ту саму, ідеальну пару.
І тільки-но з'їхавши від батьків в общагу він почав свої пошуки. Сотні дівчат за останні роки і жодних надемоцій від процесу.
І от Рама щось у ньому пробудила. Це не було схоже на оспівані у літературі чи кіно відчуття та це був початок.
Вони лежали після чергового заходу і курили тонкі м’ятні цигарки. Рама, загасивши недопалок, пригорнулася до хлопця і почала облизувати йому вухо. “Унікальна дівчина”, - подумалося Федору і його плоть відгукнулася на таку ласку. Він хоч і не отримував достатньо задоволення від сексу, але зі здоров’ям у нього було все ідеально.
Міцно схопивши її за сідниці, Федір різки рухом перевернувся і опинився над нею. В цей раз йому захотілося зробити все набагато жорсткіше. Він взяв її за горло та почав рухатися так швидко і сильно, що Рама билася головою об залізні прути узголів’я ліжка.
— Федя, мені боляче, легше. - рука хлопця перемістилася з горла на обличчя. Жорсткою хваткою однієї долоні він тримав її голову, закриваючи можливість говорити.
Тепер Федір її не чув. Він входив в кураж. Його заводив звук ударів голови об метал. Динь, динь, динь.
“А з цього може щось вийти”, - промайнуло у нього в голові.
Хлопець заплющив очі і в пориві наближеного екстазу, почав сильніше стукати головою дівчини по прутам у такт своїм рухам. Йому було вже байдуже на те, що відчуває дівчина, та їй явно це було не до душі, бо вона намагалися відбитися від Феді усіма своїми силами. Хлопцеві вистачало однієї руки, щоб вдало відбивати усі намагання тендітної дівчини.
З заплющеними очима, закинутою головою назад, він все активніше і активніше робив свою справу. Він наближався до того моменту, про який так довго мріяв. Ще трохи і…...ТАК! Перемога! Нарешті це сталося. Перший в житті оргазм.
Його тіло розслабилося і він ліг зверху на Раму, потрапивши у щось липке і тепле. Федір розплющив очі і побачив картину, яка повинна було кинути його в паніку. Задня частина голови дівчини була повністю розтрощена. Кров та мізки були по всій кімнаті. Стіна за узголів’ям нагадувала картину сучасного художника - червона палітра на білому тлі. Хлопець, замість того, щоб крикнути, тільки посміхнувся: його член, який тільки-но позбавився усіх свої соків, знову затвердів. Такої ерекції одразу після сексу у нього ніколи не було.
Після ще одного оргазму з тим, що залишилось від Рами, він сів у крісло та дістав свій смартфон. Кров на руках заважала його розблокувати. Федір не зважав на це - він був найщасливішою людиною у світі на даний момент.
Хлопець, який був весь у крові Рами, сидів і ліниво лайкав аватарки усіх підряд дівчат.