Поділитися

 (Зустрічайте нового Роланда Діскейна в екранізації "Чаклуна та сфери" з циклу "Темна вежа"!)

"Темна вежа" 2017 року ні фанатам, ні новим глядачам, ні критикам не зайшла. Спірних моментів було чимало, починаючи від вибору актора на головну роль (чорношкірий Ідріс Ельба виглядав повним міскастом у ролі блакитноокого стрільця, що був списаний з образу Клінта Іствуда у спагетті-вестернах 60-тих), до способу побудови сюжету: 8 величезних книг спробували увіпхати в 95 хвилин екранного часу. В результаті "Темна Вежа" 2017 має на IMDb 5.7 і є чи не найбільшою ганьбою та розчаруванням у новому кіновсесвіті, що будує Голівуд на творах Стівена Кінга.

Серіальники покликані врятувати ситуацію. Хлопці та дівчата з Amazon вже готують пілотну серію екранізації 4 книги циклу "Темна вежа": "Чаклун та сфера", яка розповість про молодість стрільця, про те, як він отримав свої револьвери, про перше кохання та першу зустріч з Чоловіком у чорному. Головну роль тут отримає Сем Страйк, що встиг засвітитися в стрічці "Шкіряне обличчя", горор-серіалі за мотивами твору Джорджа Мартіна "Ночеліт" ("Ті, що летять у темряві"), а також у прийдешньому історичному проекті "Чорнобиль" про трагічні події в Україні у 80-тих. Просто порівняйте хлопчину на головному фото з еталонним образом молодого стрільця з коміксів Marvel:

Похожее изображение

Чоловіка у чорному зіграє фін Яспер Паякконен, якого можна було побачити в серіалі "Вікінги", а також у номінованому на Оскар "Чорному ку-клукс-кланівцю". Попередньо головного ворога стрільця грав Метью Макконахі, чию потенційно чудову гру загубили недолугий сценарій і режисура.

Похожее изображение

Чекаємо! За чутками, пілотну серію почнуть знімати вже в квітні цього року.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: