Серіал «Чакі» покажуть у 2021 році [ТИЗЕР]

Творець ляльки-вбивці Дон Манчіні поділився подробицями

Поділитися

Оригінальна франшиза «Дитяча гра» (Child's Play) прямує на малі екрани з прийдешнім фільмом «Чакі», над яким працювали батько персонажа Дон Манчіні й натхненник «Channel Zero» Нік Антоска. Серіал буде транслюватися на каналах USA і SyFy у 2021 році!

Новий «Чакі» - це свіжий погляд на франшизу, спроба дослідити характер і внутрішній світ ляльки-вбивці з глибиною, яку здатен надати формат телесеріалу.

Після того, як лялька Чакі з'являється на розпродажі, спокійне американське містечко занурюється в хаос, оскільки серія жахливих вбивств починає розкривати лицемірство і таємниці мешканців. Тим часом, поява ворогів - і союзників - з минулого Чакі загрожує розкрити правду про вбивства, а також про походеньки демонічної ляльки, котра якимось чином стала цим сумнозвісним монстром

Дон Манчіні заявив у інтерв’ю:

Я думаю, перспектива побачити, як Чакі відточує свої навички і додає до свого набору інструментів деякі технічні навороти, - це те, що люди знайдуть досить цікавим. Так, важливо дати йому нову зброю, нові стратегії і нові цілі. У Чакі інша мета в телешоу, ніж будь-коли раніше

Горор «Дитяча гра», де вперше з'явився Чакі, якого озвучував Бред Дуріф, вийшов 1988 року. Відтоді було знято сім частин, а в 2019 році випустили римейк оригінального фільму, у якому ляльку-вбивцю озвучив Марк Гемілл.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: