Режисер «Рокетмена» зніме «безтурботну комедію» про прихильника Дракули

Дія фільму розгорнеться в сучасному світі

Поділитися

Фото: joblo.com (Режисер «Рокетмена» зніме «безтурботну комедію» про прихильника Дракули)
Фото: joblo.com

Студія Universal планує розвивати «темний» кіновсесвіт», і однією з майбутніх картин буде екранізація режисера «Рокетмена» Декстера Флетчера про персонажа роману Брема Стокера «Дракула», а конкретно про Ренфілда – божевільного шанувальника і помічника легендарного вампіра.

Цей персонаж фігурує не лише у книзі, але й з’являвся також на великому екрані, зокрема в екранізації 1931 року й адаптації Френсіса Форда Копполи 1992 року з Ґері Олдменом у головній ролі.

renny.gif

Ренфілд – пацієнт психлікарні, у якого була нав'язлива ідея пити кров, щоб досягти безсмертя. Він прислужував графу Дракула, сподіваючись, що той допоможе йому здобути безсмертя. Тимчасом вампір годував його комахами і щурами.

3lRsrdvFKw.jpg

Режисером «Ренфілда» став Декстер Флетчер, автор нашумілого байопіку про Елтона Джона «Рокетмен».

Сценаристом виступить Раян Рідлі, який працював над «Ріком і Морті», а ідею картини запропонував Роберт Кіркмен, автор «Ходячих мерців» («І мертві підуть»). Він же буде і продюсером.

Як повідомляється, новий проєкт відрізняється від попередніх і буде більше схожий на «безтурботну комедію». Стрічка описується як щось схоже на «Реальних упирів» Тайкі Вайтіті. Головний герой усвідомлює, що став заручником помилок щодо свого господаря і намагається переосмислити своє життя.

Портал Colider, посилаючись на власні джерела, вважає, що дія фільму розгорнеться в сучасному світі.

Є припущення, що у фільмі з'явиться актор Терон Еджертон, зірка «Рокетмена» і біографічної драми «Едді "Орел"», яку також поставив Флетчер. Раніше режисер оголосив, що планує зняти ще один фільм за участю Еджертона, тож, можливо, він мав на увазі саме «Ренфілда». Коли відбудеться реліз картини, поки невідомо.

У планах кіностудії Universal створити свою франшизу, яка буде присвячена монстрам, вампірам і різним лиходіям, зокрема Мумії, Людині-вовку і іншим.

Відомо також, що йде робота над новим фільмом про монстра Франкенштейна. Продюсером виступить Джеймс Ван.

Нагадаємо, що кінокомпанія Universal Pictures оприлюднила трейлер до фільму жахів "Поворот" (The Turning), знятого за мотивами повісті Генрі Джеймса "Поворот гвинта" (1898).

Цікавий факт: Деякі сучасні психологи виділяють такий психічний розлад, як синдром Ренфілда, відомий також як «клінічний вампіризм». Хворий одержимий питтям крові людей і тварин.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: