Поділитися

 (Раян Ґослінґ стане Людиною-Вовком)

За інформацією Variety, Раян Ґослінґ візьме участь у розробці легендарною студією Universal Pictures нової версії «Людини-Вовка» (Wolfman). Він працюватиме над сценарієм разом із сценаристами «Оранжевий – гіт сезону» (Orange is the new black, 2013-2019) - Лорен Шукер Блум та Ребеккою Анжело. Разом з тим, наразі у проєкту відсутній режисер, але вважається, що ним стане Корі Фінлі (який нещодавно отримав захоплені відгуки за «Бездоганного» (Bad Education, 2019) з Г’ю Джекманом у головній ролі).

Як зазначають у Variety, невідомо, як буде виглядати нова Людина-Вовк, проте це має бути персонаж у дусі трилера Дена Ґілроя «Стерв’ятник» (Nightcrawler, 2014) з Джейком Джилленголом, але з очевидним елементом надприродного.

Як бачимо, студія Universal продовжує радувати любителів культових фільмів жахів, і нещодавній «Невидимець» з Елізабет Мосс, котрий вийшов у цьому році, доводить про великий потенціал у цій області. Очікується перезавантаження всесвіту монстрів.

Нагадаємо, що оригінальний фільм «Людина-вовк» вийшов в 1941 році. У 2010-му студія спробувала реанімувати кінострічку, запросивши до зйомок Бенісіо Дель Торо, Ентоні Гопкінса й Емілі Блант, проте фільм не здобув прихильності критиків, хоч і отримав «Оскара» за найкращий грим.

Наразі Universal Pictures працює над такими проєктами всесвіту як «Армія темряви» (Dark Army) Пола Фейґа, «Франкенштейн» Джеймса Вана, «Жінка-невидимка» (The Invisible Woman) Елізабет Бенкс, «Дракула» Карін Кусами та «Ренфілд» Декстера Флетчера.



Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: