Поділитися

 (Нова адаптація темного фентезійного роману Роальда Дала)

Фільм "Відьми", що є адаптацією класичного темного фентезійного роману для дітей Роальда Дала, готується до перезавантаження. Режисерське крісло зайняв сам Роберт Земекіс!

Нам обіцяють новий акторський склад, свіжі сюжетні повороти, в тому числі - перенесення дії з Європи на південь Сполучених Штатів.

Ось короткий огляд IMDb:

Похмуро-гумористична і карколомна розповідь про хлопчика-сироту (Джазір Бруно), який у вересні 1967 року переїжджає жити до бабусі (Октавія Спенсер) в невеличке містечко Демополіс, штат Алабама. Хлопчик і його бабуся зустрічають оманливо чарівливих жіночок, які виявляються злючими відьмами, тому бабуся завбачливо везе юного героя на морський курорт. На жаль, вони прибувають точно у той же час, коли Велика Верховна Відьма (Енн Гетевей) зібрала своїх компаньйонок з усього світу, аби під прикриттям здійснювати свої мерзенні плани

"Відьми" були екранізовані ще в 1990 році з Анжелікою Г'юстон у ролі Великої Верховної Відьми. Однак Дал був незадоволений цією адаптацією, яка дала історії більш оптимістичний фінал, ніж він очікував.

У фільм також знялися Стенлі Туччі й Кріс Рок.

Планується до показу в кінотеатрах на Геловін!

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: