Канал Syfy анонсував серіал «Чакі»

Передісторія розповість таємницю походження загадкової ляльки-вбивці

Поділитися

 (Канал Syfy анонсував серіал «Чакі»)

Американський кабельний телеканал Syfy запустив у виробництво серіал про ляльку-вбивцю Чакі – персонажа франшизи «Дитячі ігри».

Як пише журнал THR, про запуск проєкту оголосили під час презентації NBCUniversal у межах зимового престуру Асоціації телевізійних критиків у суботу, 11 січня.

Канал офіційно замовив повністю перший сезон, що й зрозуміло, адже моторошна лялька ось уже як три десятиліття вселяє жах у душах глядачів.

До того ж продюсером і сценаристом виступить Дон Манчіні, один із творців канонічного персонажа, який працював над сценаріями семи із восьми фільмів кіносерії і зняв три частини. Він же виступить постановником і першого епізоду.

Відомо, що Манчіні плекав ідею серіалу протягом кількох останніх років. Торік, у травні, він запевняв, що шанувальники франшизи зможуть побачити серіал у 2020 році.

Допоможуть йому з продюсуванням старий друг Девід Кершнер і сценарист Нік Антоска. Розробкою і зйомками серіалу займеться студія Universal Content Productions.

Серіал матиме назву «Чакі» і буде приквелом до оригінальної серії. Передісторія розповість таємницю походження загадкової ляльки-вбивці.

Згідно із синопсисом, вінтажна лялька Чакі потрапить на дворовий розпродаж у передмісті, після чого ідилічне американське місто зануриться в хаос. Низка страшних убивств виставить напоказ секрети і лицемірство місцевих жителів. Розкрити особистість убивці можуть старі вороги і союзники Чакі, а історія про походження серійного вбивці Чарльза Лі Рея проллє світло на те, як звичайна дитина перетворилася в горезвісного монстра.

Раніше Нік Антоска говорив, що серіал буде близьким за духом до перших фільмів оригінальної трилогії. Продюсер Девід Кершнер теж заявляв, що серіал повернеться до витоків франшизи і покаже протистояння Чакі і дітей. Обіцяв глибше дослідити неоднозначного титульного персонажа і Дон Манчіні.

Це перший телепроєкт, що присвячений цьому культовому персонажу. Права на адаптацію канал викупив ще рік тому, але поштовх проєкту дали тільки зараз. Дата виходу і акторський склад поки що не повідомляються.

Додамо, що до нещодавнього римейка «Дитячих ігор» серіал «Чакі» не має стосунку.

Уперше Чакі з’явився на екрані у фільмі «Дитячі ігри» (1988). Стрічка стала дуже успішною, тож за наступні 30 років вийшли ще 6 сиквелів, комікси та римейк 2019 року з однойменною назвою.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: