Горор-вестерн «Бліді двері» за сценарієм Джо Р. Лансдейла вийде цього року

Фільмом займався продюсер «Кістяного томагавка» Даллас Зоньєр

Поділитися

 (Горор-вестерн «Бліді двері» за сценарієм Джо Р. Лансдейла вийде цього року)

Поєднання вестерну та горору – не надто розповсюджене явище, але однозначно варте глядацької уваги. Згадаймо хоча би «Кістяний томагавк», який став просто ковтком свіжого пивка у перерві між саджанням картоплі.

А вже хто петрає у цих жанрах, так це Джо Р. Лансдейл – американський письменник, котрого жахомани знають за творами, що чудово поєднують атмосферу глухої американської провінції та жахи. Ну, і ще він сім разів отримував премію Брема Стокера.

Так ось, Лансдейл, згуртувавшись із режисером Аароном Б. Кунцом («Камера-Обскура») та сином Кітом, ще у 2019 році почав роботу над проектом «Бліді двері» (The Pale Door), і схоже, що фільм побачить світ цього року.

joerlansdale_jpg_1200x0_crop_q85.jpg

Джо Р. Лансдейл

Аарон Б. Кунц:

Мені подобається ідея змішування двох різних світів - жаху та вестерну, а також робити це за допомогою Джо та Кіта Лансдейлів. Це якби «Потяг до Юми» зустрівся зі «Спуском», і все це було приправлено психологічним жахом

Компанія RLJE Films та стрімінговий сервіс Shudder об'єдналися для придбання прав на фільм, до якого доклав руку власник відомого журналу жахів Fangoria Даллас Зоньєр. Власне, саме Зоньєр і був ініціатором проєкту, адже помітив успіх такого жанру, продюсуючи вже згаданий «Кістяний томагавк».
RLJE Films сподівається випустити фільм у цифровому форматі в серпні 2020 року, а потім вже відбудеться прем’єра «Блідих дверей» на Shudder.

За сюжетом банда шукачів пригод після невдалого пограбування потрапляє у дивне містечко. Шукаючи допомогу для пораненого ватажка, вони забрідають до борделю на міській площі. Спочатку здавалося, що місцеві мешканці доброзичливі та душевні, проте згодом герої розуміють, що мимоволі втягнуті у криваве протистояння між відьмами та перевертнями. І це не просто священна романтична вендетта – у місті відбувається кривава різанина.

MV5BMGVjZmIwNTItNDEwMy00NmNkLWIwZmQtZjMyNzM4MmY5ODNiXkEyXkFqcGdeQXVyMzIwMjgzNTM._V1_.jpg

Кадр зі зйомок фільму

Ця історія нагадує кілька відомих горорів, наприклад – «Від заходу до світанку» Тарантіно, або «Вампірів» Карпентера. Проте майстерність Лансдейла напевне додасть стрічці тієї атмосфери, яка не дасть обізвати її шаблонною. Навіть нескладні сюжети у руках Джо перетворюються на зразки естетично вивіреного жаху. Це дуже романтичний письменник.
У ролях - Девід Друїд («13 причин чому»), Закарі Нейтон («Щасливий кінець»), Ной Сеган («Петля часу», «Пуститися берега»), Стен Шоу («Загін монстрів», «Джиперс Кріперс 3»), Пет Гілі («Дешевий трепет»), Біллі Сейдж («Ми-те, що ми є», «Американський психопат»), Мелора Волтерс («Ефект метелика», «Веном»).

The_Pale_Door999600801large.jpg

Офіційний постер фільму

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: