Поділитися

 (Горор-антологія Scare Package. Трейлер)

Нещодавно, а точніше - 26 лютого, Аарон Б. Кунц («Камера обскура», 2017) та його сценарист Кемерон Бернс зібрали компанію побратимів-режисерів для зйомок горор-антології з елементами гумору, які будуть об'єднані спільною ідеєю, а саме - раптовим зникненням телефонного зв'язку. Для героїв в Scare Package це до біса кепсько, бо допомога постійно пасе задніх. Це, в свою чергу, дає простір для нереальної уяви кожного з режисерів.

Що стосується трейлеру, то він наглядно демонструє та обіцяє, що буде пролито чимало літрів крові.   

Антологія буде складатися із семи історій, виконаних у різних піджанрах. Уперше трейлер показали на торішньому МКФ в Ситжесі (Іспанія), а потім і на лондонському «Фрайтфесті». Серіал, за словами творців, позиціонується «як альманах для горор-ґіків».

Список постановників виглядає наступним чином: Емілі Гаґінс («5 почуттів страху», 2013), Кріс МакІнрой, актори, які дебютують в режисурі: Ноа Сеган («Мертва», 2008; «Очі зірки», 2014; «Мохокі», 2017) і Барон Вон, Ентоні Козенс, дует художниць-постановниць Гілларі і Кортні Андужар («Обитель страху», 2018; «Темна сторона», 2018; «Смертельна стежка», 2019). Замикає список сам Аарон Б. Кунц.

Американський реліз очікується влітку поточного року.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: