Поділитися

 (Геловін убиває. Звідкіля все почалося)

За даними сайту MovieWeb, студія Blumhouse підготовувала прекрасний подарунок усім прихильникам слешер-серії «Halloween».

Як стало відомо, події кіно-стрічки перенесуть глядачів у дім дитинства Майкла Маєрса, де головний антагоніст серії шестирічною дитиною вчинив перше вбивство своєї сімнадцятирічної сестри Джудіт.
Як ми всі знаємо, житло сім'ї Маєрсів фігурувало у багатьох серіях слешеру, однак не варто забувати, що фільм 2018 року cтер попередню хронологію подій і став прямим продовженням оригінального фільму 1978 року.

Творці стрічки «Геловін убиває» намагаються не розкривати подробиць майбутнього фільму, але у мережі промайнуло повідомлення від одного з сценаристів Скотта Тімса, який поділився своїми відчуттями та емоціями:

Я не маю права повідомляти щось конкретне, але я дійсно схвильований. Я, звичайно, дещо упереджений, але після того, як я побачив чорновий варіант кінцевого сценарію, моя інтуїція говорить, що ті, кому сподобався фільм 2018 року, будуть у захваті від фільму 2020 року. Я би порівняв це з прийомом стероїдів. Продовження - воно схоже на перший фільм, але на стероїдах: масштабніше, похмуріше і зліше

Творці не уточнювали (для інтриги звичайно ж), чи побачимо ми знайому локацію у майбутньому фільмі, чи у спогадах когось з героїв.

Прем'єра фільму запланована на 15 жовтня 2020 року.

Jamie_Lee_Curtis_and_The_Shape_in_A_Publicity_Still_For_Halloween.png

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: