Поділитися

 (Перезавантаження культового «Ворона»)

Шанувальники оригінальної стрічки 1994 року з Брендоном Лі у головній ролі стверджують, що фільм проклятий. Та і як це не відчути, коли наступна частина франшизи все ніяк не народиться на світ? Минуло п'ятнадцять років з дня виходу недолугого «Жорстокого причастя» - четвертої стрічки за мотивами графічного роману Джеймса О’Барра, в якому Едвард Ферлонґ грає опецькуватого птаха-месника. Попередні частини також не можуть похвалитися успішністю та великою касою.

Після довгих років поневірянь проекту та закулісних ігор Sony Pictures нарешті оголосило про роботу над наступною частиною «Ворона», і вихід його датувався осінню 2019 року. Ця стрічка обіцяла бути успішною, тим паче до проекту долучився Корін Гарді, котрий режисував «Монахиню», а мстивого Еріка Дрейвена мав грати сам Джейсон Момоа, який доволі лячний і без гриму. Проте невдовзі після запуску Гарді та Момоа зненацька кинули проект, і все знову загальмувало.

І от через майже два роки застою «Ворон» знову воскресає. Це традиційно має бути історія про рок-музиканта, котрий повертається зі світу мертвих і мстить убивцям нареченої, заручившись допомогою містичного птаха.

Компанії Davis Films, Highland Film Group і Electric Shadow, які раніше придбали права на екранізацію, продовжують брати участь у поверненні культового персонажа на великий екран. Але цього разу залучать нових сценариста й режисера.

«Ворон» полюбився шанувальникам жахів та містики у всьому світі та став свого роду іконою поп-культури. Чотири повнометражних фільми та серіал з Марком Дакаскосом, постери, футболки та колекційні фігурки. Сподіваємося, у нового фільму все вийде.

До речі, читачі «Бабая» знають, що ми активно працюємо над першим друкованим українським фензіном, присвяченому жахам. Але не всі в курсі, що для пілотного випуску ми вже взяли інтерв’ю в чудового американського письменника Джона Ширлі, який, зокрема, писав сценарій до «Ворона» 1994 року з Брендоном Лі. Із цієї розмови ви дізнаєтесь, що думає Ширлі  про загадкову смерть актора та прокляті речі, котрі відбувалися з членами знімального майданчика.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: