Поділитися

 («Керрі» повернеться на екрани у вигляді мінісеріалу)

Мережа FX і MGM Television вирішили адаптувати культовий твір Стівена Кінґа «Керрі» в телеформаті, а саме планується зняти мінісеріал.

Видання Collider повідомляє, що серіал перебуває на стадії передвиробництва. Сценарій ще не готовий, а шоуранерів тільки планується знайти.

Про новий мінісеріал відомо лише те, що робиться він з урахуванням сучасних трендів – головну героїню повинна грати «кольорова» актриса або транс.

У кабельної мережі FX один із найкращих послужних списків у виробництві серіалів, у всьому, що стосується сучасного викладу класики, їм можна довіряти.

Сюжет книги сюжет книги Короля жахів обертається навколо школярки Керрі Вайт, яка має здібності до телекінезу. У школі над нею постійно знущаються однокласники, а вдома дівчина піддається нападкам із боку матері, релігійної фанатички. Коли на випускному хлопці вирішують жорстоко пожартувати над головною героїнею, вона, використовуючи свій незвичайний дар, мстить кривдникам...

Додамо, що книга переносилася на екран уже неодноразово. Найвідомішою екранізацією «Керрі» є картина Браяна де Пальми, датована 1976 роком. Стрічка згодом обзавелася невдалим сиквелом, провалився і бродвейський мюзикл за мотивами роману. У 2013-му вийшла ще одна повнометражна версія «Керрі», що називалася «Телекінез», з Хлоєю Ґрейс Морец у головній ролі. На початку 2000-х на екрани потрапив телефільм, який, за задумом продюсерів, повинен був закласти фундамент для серіалу. Він розповідає про пригоди Керрі після того, як вона покинула рідне місто. Однак ця ідея так і не була реалізована.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: