Поділитися

 («Доктор Стрендж 2: Мультивсесвіт Безумства» буде ґотичним і страшним)

Президент Marvel Studios і продюсер Кевін Файгі розвіяв облуду, що склалася в багатьох щодо фільму «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті Безумства», про те, що це «перший горор MCU».

Як пояснив глава студії днями під час свого виступу в Нью-Йоркській кіноакадемії, стрічка буде для всієї сім’ї, але просто з моторошними моментами.

«Мультивсесвіт божевілля» – це найкраща назва, яку ми коли-небудь придумували, і це одна із захоплюючих речей. Я б необов'язково говорив, що це горор, але це буде великий фільм MCU зі страшними епізодами».

Він згадав такі фільми, як «Індіана Джонс: У пошуках утраченного ковчега» та «Індіана Джонс і Храм Долі», а також спілберґівські «Ґремліни» та «Полтерґейст», під час перегляду яких він, будучи дитиною, закривав очі на страшних моментах. Саме ці стрічки, за його ствердженням, вигадали рейтинг PG-13.

Файгі підкреслив, що Кевін Дерріксон (режисер картини) дійсно зробить щось страшне, але не «жахливе і болісне», а щось у межах звичного для кіновсесвіту формату.

Додамо тільки, що серед робіт режисера – «Шість демонів Емілі Роуз», «Борони нас від лукавого» і «Сіністер». У червні він заявив, що фільм «поглибиться в ґотику і жахи», однак його слова сприйняли занадто буквально.

У сиквелі компанію Бенедиктові Камбербетчу складе чарівна Елізабет Олсен, яка знову втілить Багряну Відьму (Ванду Максимову).

Відомо також, що зі стрічкою переплітатимуться події окремого серіалу про героїню актриси – «Ванда/Віжн».

Також під час бесіди з’ясувалося ще калька цікавих подробиць: сиквел представить нових і вельми несподіваних персонажів, з якими Деріксону не терпиться попрацювати. А Багряна Відьма, за словами Файгі, є найсильнішим героєм у фільмі «Месники: Фінал» (бо дівчата можуть! 😉).

Прем'єра фільму запланована на 7 травня 2021 року.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: