«Біжи, кролику, біжи»: Елізабет Мосс зіграє в горорі про привидів

Раз, два, три, чотири, п'ять, Вийшов зайчик погулять. Як нам бути, що зробити? Треба зайчика зловити…

Поділитися

 («Біжи, кролику, біжи»: Елізабет Мосс зіграє в горорі про привидів)

Зірка серіалу «Розповідь служниці» та нещодавнього касового горор-хіта «Людина-Невидимка», Елізабет Мосс, зіграє головну роль в австралійському фільмі жахів про привидів «Run, Rabbit, Run».

Як повідомив Deadline, актриса також виступить одним із продюсерів проєкту.

Поставить майбутній фільм Даїна Рейд, яка раніше працювала з актрисою в кількох епізодах серіалу «Розповідь служниці». Сценарій за власною ідеєю написала австралійська письменниця Ганна Кент.

За сюжетом головна героїня фільму Сара — прагматична фахівчиня у сфері репродуктивної медицини, яка допомагає безплідним подружжям. Вона твердо вірить у стандартний життєвий цикл, що складається з народження, життя і смерті. Однак незабаром її прагматизм піддасться серйозній перевірці на міцність, коли щось дивне і страшне почне творитися з її маленькою донькою, а героїня зіткнеться з примарою зі свого минулого.

Виробництво фільму покладеться на американську компанію XYZ Films.

Поки що невідомі дати ні початку зйомок, ні виходу картини в прокат.

Нагадаємо, що однією з останніх кінострічок з Елізабет Мосс у головній ролі став малобюджетний психологічний трилер «Ширлі», який вийшов у «цифрі» 5 червня. У ньому актриса зіграла письменницю романів жахів, авторку «Привидів будинку на пагорбі» — Ширлі Джексон.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: