Інтимне відео

Знову той спам, де хакер погрожує оприлюдинти інтимні відео, якщо не заплатити біткойнами. Та де ж ті біткойни узяти? І він вже шостий раз присилає, з тої самої адреси. Та не шкода!

І лист пішов у відповідь. Лист з коротким реченням: “Та дивись, мені не соромно” та посиланням на якусь постійну трансляцію з веб-камери.

Хакер Васьок здригнувся від дзеленчання поштової програми та втупився у дивну відповідь. Це такі жарти чи там дійсно щось ексклюзивне? Бо і на таке є поціновувач, аби те відео існувало.

Але трансляція відкрилась і там спершу показували чиюсь неприбрану кімнату з синіми шпалерами, газетою на підлозі і вежею з немитих рожевих чашок на брудному підвіконні. Ні ліжка, ні стільців, ні столу. Рука майнула перед камерою, розвернула її кудись ліворуч.

Інша кімната. Отут вже є якісь меблі та пухкенька руда дівчина біля них. А що то стоїть на середині, Васьок і не знав, і не бачив: низенький, але довгий та широкий стіл з червонястого каменю. Дівчина подивилась у камеру і повільно облизалась. Васьок зітхнув з полегшенням - невже це якесь порно низької якості?

Дівчина повільно роздягалась під якусь нечутну музику, і шкіра у неї була білосніжна, без плямок, родимок, рубців, веснянок. Васьок розплився у щасливій посмішці: все як треба. Це дійсно інтимне відео.

Дівчина хтиво моргнула у камеру та вляглася, розкинувши ноги, на тому незрозумілому кам’яному столі. У кімнату зайшов ще хтось, і його обличчя не було видно, тільки лису чи виголену потилицю. Лисий почав і сам роздягатися, скидати на брудну кам’яну підлогу чорні спортивки, жовті труси з качечками, від яких Васьок загигикав на усю свою квартиру, драні білі шкарпетки, але камера чомусь вперто показувала його торс у сірій футболці, наче застрягла на середині тіла та не рухалась.

Футболка різким рухом полетіла на підлогу, тепер лисий вже нависав над дівчиною, і однією рукою, наскільки було видно, схопив її за обидва зап’ястка. У камері все ще вперто опинявся тільки блідий впалий живіт лисого, з величеньким пупом.

І пуп мовчки та повільно розійшовся на всі боки, пащекою з чорними голками-зубами, пащекою, що була більше людської голови, пащекою, що вчепилась у пухкий живіт та білі повні груди дівчини. Кров бризнула на всі боки. Пащека проковтнула шматок м’яса, всмоктала якісь нутрощі і вчепилась вже в голову дівчини.

Звуку все ще не було, чому Васьок дуже зрадів. Бо він сам іноді вів стріми та вже розумів, що там, на моніторі, не було масок, фільтрів чи спецефектів.

Телефон Васька дзенькнув вайбером. Невідомий контакт, якісь цифри та символи і те саме посилання на трансляцію з короткою фразою під ним: “Я все ще голодний”.

І у двері Васька хтось подзвонив.

Знаходиться в групах

Прийом оповідань: Допущені на конкурс
Перший етап: Мотель Бейтсів
Історія статусів

01/10/22 13:49: Прийнято на конкурс • Прийом оповідань
17/10/22 01:43: Грає в конкурсі • Перший етап
23/10/22 20:00: Вибув з конкурсу • Перший етап